Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De beste tips voor een geslaagde BBQ in de tuin!

Wanneer je de straat van je huis in rijdt, komt de BBQ lucht je tegemoet.

Welke barbecue moet je nou kopen?

Wanneer je de straat van je huis in rijdt, komt de BBQ lucht je tegemoet. Je krijgt spontaan trek en het water loopt je in de mond en tegelijkertijd herinnert je dit eraan dat er nog steeds het plan was om ook een barbecue aan te schaffen. Hmm… toch maar eens snel op het internet speuren of langs de winkel rijden. Herkenbaar?

Er is lekker weer in aankomst en je wilt graag gaan barbecueën aan huis. Er gaat niets boven een heerlijke barbecue op een zonnige dag en relaxen op het loungeset in de tuin. Bij van Kooten kun je terecht voor al je barbecue wensen, er is ruime keuze uit het assortiment.

Nu is de vraag voor welke barbecue moet je nou gaan? Een houtskool barbecue of een gasbarbecue? Waar moet je nou op letten bij het kopen van een barbecue? We helpen je graag in de zoektocht voor een geslaagde barbecue bij jou in de tuin.

Houtskool barbecue of toch meer fan van gasbarbecue?

Welke barbecue je moet kiezen hangt af van hoe en waarvoor je hem wilt gebruiken. Een houtskool barbecue is praktisch, gemakkelijk te verplaatsen en daarnaast uitermate geschikt voor een kleinere groep. Het aansteken van de gloeiende kolen zorgen voor het ultieme barbecue gevoel. Als we de echt liefhebbers moeten geloven, gaat er niets boven de smaak van het vlees op een houtskoolbarbecue.

Ga je voor gemak en heb je de ruimte in de tuin? Bij een gasbarbecue is het een kwestie van aan de kop draaien en binnen korte tijd kan het vlees op de barbecue gelegd worden. Je kunt de temperatuur makkelijk zelf regelen.

Lees verder in het blog:

https://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/blog