Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Aanbouwveranda's

Onze aanbouwveranda's zijn degelijke houten veranda's welke aan de gevel van het huis worden gebouwd.

Aanbouwveranda

Wilt u meer beschut of juist langer buiten zitten? Een houten aanbouwveranda is dé oplossing! De veranda is standaard open, maar kan met stijlvolle steellookramen of houten wanden worden afgewerkt. Zo kunt u van het buitenleven genieten door weer en wind. Plaats een mooie buitenkeuken onder de houten aanbouwveranda en geniet heerlijk van een lekkere maaltijd met familie en vrienden.

Aanbouwveranda kopen
Een groot voordeel van deze aanbouwveranda is dat deze vaak zonder vergunning gebouwd mag worden in Nederland! Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droom aanbouwveranda! Uiteraard is maatwerk ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden per mail, telefonisch of bij één van onze verkoopadviseurs in onze overdekte showrooms.

Aanbouwveranda als bouwpakket geleverd
De houten aanbouwbouwveranda’s worden standaard als bouwpakket geleverd inclusief een duidelijke montagehandleiding en bevestigingsmateriaal. Hierdoor is de veranda eenvoudig te plaatsen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de houten aanbouwveranda zelf te monteren kunt u dit ook door onze ervaren monteurs laten uitvoeren bij u op locatie!

Meer informatie:

Ga voor meer informatie direct naar onze website.