Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Blokhutten met overkapping

Een tuinhuis met overkapping is de perfecte combinatie van praktisch en sfeervol, al vanaf €1.119,-!

Een tuinhuis met overkapping bestellen

U hoeft niet te kiezen tussen een tuinhuis en een overkapping, er zijn namelijk ook combinaties leverbaar. In ons assortiment hebben wij een groot aanbod blokhutten & tuinhuisjes met overkapping zodat u deze niet los hoeft te kopen en monteren. Zo heeft u zowel opbergruimte als een fijne zitplek in de tuin.

Blokhutten met veranda
Een blokhut met overkapping kan een simpele luifel hebben of zelfs een complete veranda waaronder u aangenaam kunt zitten en genieten van de buitenlucht. Een blokhut met veranda kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De meeste luifels en overkappingen zijn ruim genoeg om een loungeset of tuinset onder kwijt te kunnen zodat u hier uw eigen beschutte buiten woonkamer kunt creeëren.

Zoekt u een blokhut als vakantiewoning, dan zijn de blokhutten met veranda een echte aanrader. Uiteraard misstaan deze ook niet in uw achtertuin.

Blokhutten met luifel
Een blokhut met luifel is over het algemeen niet dicht gemaakt aan de zijkanten en daarom iets minder beschut dan een volwaardige blokhut met overkapping. Een blokhut met luifel is echter een goede oplossing als u graag overdag extra schaduw wilt creëren. In de schaduw kunt u uw eigendommen gemakkelijk droog en in de schaduw plaatsen en uiteraard kunt u zelf ook in de schaduw en onder een afdak zitten.

De luifel aan de blokhut kan naast het bieden van schaduw ook dienen als opslagplek voor haardhout. Zo heeft u altijd droog hout ter beschikking om een gezellig vuurtje te maken.

Maatwerk blokhutten & tuinhuizen met overkapping
Staat uw ideale combinatie er niet tussen? Wij leveren ook maatwerkoplossingen om de perfecte overkapping of veranda bij uw blokhut te leveren. Wij helpen u graag om uw wensen in te vullen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.