Veranda's 6x3

Onze veranda's brengen extra sfeer in de tuin en zorgen ervoor dat u op zomerse dagen en wat minder zomerse dagen lang van de tuin kunt genieten.

Extra brede veranda's voor extra veel buitenplezier!

Met onze veranda's van 6x3m heeft u altijd een droog plekje om te genieten met familie en vrienden. Een veranda zorgt voor een onmisbare uitbreiding van uw leefwereld! Omdat niet alle exemplaren precies 600 bij 300cm zijn, vindt u hier alle overkappingen die variëren van 550 tot 650cm bij 250 tot 350cm.

Buiten zijn wanneer u maar wilt?
Veel mensen houden van het buitenleven, maar niet altijd laat het weer dit toe. Een veranda of overkapping is dan de ideale oplossing. Zo kunt u veel vaker van het buiten leven genieten met welke weersomstandigheden u ook te maken krijgt.

Waarom dan een veranda?
Ten eerste is het een mooie vergroting van de leefruimte van uw woning. Tevens is het erg functioneel in vergelijking met andere oplossingen. Neem bijvoorbeeld een zonnescherm; die moet u uitdraaien zodra de zon begint te schijnen, gaat het regenen moet het scherm weer omhoog en heeft u geen enkele bescherming. Ook blijven uw tuinmeubels beter beschermt en hoeft u deze niet telkens af te dekken of te stallen in uw schuur of garage.
Heeft een veranda ook nadelen?
Nadelen zijn er niet te bedenken. Vooroordelen zijn er absoluut wel. Veel mensen denken dat het onder een veranda erg warm kan worden en dat de huiskamer er donker door wordt. Maar dat is helemaal niet het geval. Door het gebruik van het juiste type dakplaten blijft het lekker koel en blijft de kamer zo licht als u wilt. U kunt namelijk kiezen uit diverse soorten dakbeplating bijv.: helder, opaal, warmte-werend etc.

Voordelen veranda:
Een veranda vergroot uw woongenot het gehele jaar door.
U geniet langer van het buitenleven.
Uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan lekker droog, zowel zomers als ’s winters.
Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven.
In de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. En bij thuiskomst een droge overgang naar binnen.
Een sieraad aan uw woning en in de tuin.
Een veranda zorgt voor VEEL minder onderhoud van ramen en schilderwerk.
Geheel onderhoudsvrije materialen.
De veranda’s worden speciaal op maat gemaakt, met de beste kwaliteitsmaterialen.

Meer informatie:

Kijk voor meer info snel op onze site!