Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Tuinstoelen

Met tuinstoelen kunt u de hele zomer lekker buiten zitten met vrienden of familie.

Tuinstoelen online kopen

De tuin is tegenwoordig vaak uw tweede huiskamer. Met comfortable tuinstoelen en tuinmeubelen kunt u de hele zomer lekker buiten zitten met vrienden of familie. Voor het optimale gevoel is het belangrijk dat de tuinstoelen aansluiten bij uw wensen en bij de sfeer van uw tuin en natuurlijk bij uw budget.

De perfecte tuinstoel voor u
Zoekt u een fijne tuinstoel of loungestoel voor dat bijzondere plekje in de tuin waar u rustig een boek wilt kunnen lezen of zoekt u nieuwe stoelen voor uw tuinset? Wij hebben mooie deckchairs en relaxstoelen die een mooie aanvulling zijn voor uw achtertuin of naast uw eigen loungeset. Ook verkopen we comfortabele wicker stoelen inclusief kussens die prima bij uw huidige tuintafel passen.

Tuinstoelen van verschillende materialen
Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft een breed assortiment tuinstoelen voor u klaar staan in onze webshop en showrooms. Deze producten zijn van verschillende materialen gemaakt, te weten:

- Houten tuinstoelen
- Steigerhouten tuinstoelen
- Wicker tuinstoelen

Kortom, bij ons vindt u wat u nodig heeft. Kunt u nog geen goede keuze maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor advies over uw tuininrichting.

Meer informatie:

Ga voor meer info direct naar onze website.