Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten carports

Op zoek naar een houten carport voor één of twee auto's? Bekijk ons diverse aanbod houten carports in elk gewenst formaat.

Houten carport online bestellen

In ons assortiment vindt u een ruime selectie houten carports. De meeste houten carports zijn gemaakt van geimpregneerd Noord-Europees vurenhout. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Ook de daken en het hang- en sluitwerk van uw houten carport zijn van topkwaliteit.

Enkele of dubbele carport?
Wilt u meer dan één auto kwijt? Dan kunt u kiezen voor een dubbele carport van hout. Hierin parkeert u moeiteloos twee auto’s naast elkaar. Ook de combinatie van een carport met een kapschuur is een veel gekozen constructie. Zo beschikt u niet alleen over een houten carport, maar ook over een berging.

Wilt u uw auto helemaal binnen kunnen zetten? Bekijk dan eens onze houten garages.

Bouwpakket levering
Alle carports worden geleverd als een bouwpakket met uitgebreide bouwtekening. Mocht u tijdens het bouwen van uw houten carport onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u de video’s op de site bekijken of even bellen. Tegen een meerprijs monteert een deskundige medewerker de houten carport voor u.

Naast het enkele bouwpakket voor één carport hebben wij zoals eerder vernoemd ook bouwpakketten voor dubbele carports. De prijzen voor deze bouwpakketten voor dubbele carports van hout ligt wel hoger maar is nog steeds zeer eenvoudig te installeren.

Een carport van hout heeft een goede fundering nodig
Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw houten carport is dat deze wordt geplaatst op een vlakke en verharde ondergrond. Dan kunt u denken aan bestrating of beton. Verder is het raadzaam om gebruik te maken van funderingsbalken. Zo blijven het hout beschermd tegen vocht en schimmel, waardoor de levensduur wordt verlengd. Deze materialen kunt u in de webshop bijbestellen.

Meer informatie:

Kijk snel voor meer info op onze website!