string(1) "p"
Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Wil je dit jaar eindelijk de tuin (weer) eens aanpakken?

Maar weet je niet precies waar je moet beginnen?

Om te beginnen een handige tip: stel een wensenlijstje samen met dingen die je graag in de tuin wilt om er dit voorjaar of misschien wel het hele jaar heerlijk bij te kunnen zitten. Zo ben je beter voorbereid op wat er allemaal mogelijk is en wat jouw uitgaven zullen zijn.

Vaak begint de zoektocht op internet, vraag je in de buurt eens wat rond of kijk je zoals nu op Facebook voor inspiratie. Zo kun je zonder het in de gaten te hebben uren achter elkaar rondspeuren. Het is nogal wat om de tuin te herinrichten, daar weet Van Kooten Tuin en Buiten Leven alles van.

Onze gespecialiseerde vakmonteurs realiseren de mooiste buitenverblijven, van overkapping tot het meest luxe tuinhuis. Geen enkele tuin is hetzelfde en daarom kunnen we het nieuwe verblijf met jouw wensen op maat maken. Een waardevolle investering waarvan je jarenlang kunt genieten.

Door het hele land hebben we inmiddels 6 overdekte showrooms waar onze verkoopadviseurs voor je klaar staan, daarnaast kun je ook in België een bezoek aan Van Kooten brengen. Aan het rondpunt van Antwerpen in Wommelgem kun je naast de overdekte showroom ook op een buitenterrein ronddwalen tussen de blokhutten, veranda’s, buitenverblijven, pipowagens en ga zo maar door.

Wanneer je een echte relax-plek in de tuin wilt, blijft het natuurlijk niet alleen bij een buitenverblijf. Kom je langs bij één van onze showrooms? Dan kun je hart ophalen tussen de gezellig ingerichte verblijven. Die mooie klok aan de wand of die schitterende lamp die in de hoek staat? Deze kunnen gewoon los gekocht worden en mee de auto in naar huis om jouw verblijf om te toveren tot een heerlijke plek. Leun lekker achterover op één van de loungesets waarop je met aantal fijne kleedjes of kussens in de set lekker kunt wegkruipen met een cappuccino.

Wil je alvast een voorproefje?

Kijk dan eens op www.vankootentuinenbuitenleven.nl en bekijk de dichtstbijzijnde showroom vanaf jouw bank in 360 graden.