Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Legend Edition veranda's: slechts tijdelijk verkrijgbaar!

Voor deze scherp geprijsde veranda's geldt: op=op!

In onze drukke levens is het vinden van momenten van rust en ontspanning van onschatbare waarde. De Legend Edition veranda van Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt een eenvoudige en praktische oplossing voor wie op zoek is naar een stijlvolle buitenruimte zonder al te veel gedoe.

Zelfbouwgemak

Geen timmermansoog nodig. De Legend Edition veranda is ontworpen met de doe-het-zelver in gedachten. Het aluminium frame, met zijn strakke antraciete afwerking, is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig zelf te monteren. Een slim ontwerp dat toegankelijkheid en functionaliteit combineert.

Ruimte voor ontspanning

Met een oppervlakte tot 600x400 cm biedt de veranda voldoende ruimte om te ontspannen, zonder je tuin te overheersen. Het glazen dak zorgt voor een aangename lichtinval, terwijl de vlakke goot ervoor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over regenwater.

OP=OP!

Bij Van Kooten is deze prachtige veranda slechts tijdelijk op voorraad, en met onze scherpe prijzen gaat het hard! Dit is de allerlaatste voorraad, dus op is ook echt op. Kom snel langs in onze showroom of ga naar onze website en plaats vandaag nog jouw bestelling!