Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Geïsoleerde blokhutten

Wilt u het hele jaar kunnen genieten van uw blokhut? Een geïsoleerde blokhut houdt 's zomers de warmte buiten en 's winters de kou buiten.

Geïsoleerde blokhutten

Bij Van Kooten vindt u grote geïsoleerde blokhutten in diverse soorten en stijlen. Zo kunt u kiezen voor strakke en moderne exemplaren, maar ook voor blokhutten met een klassiek zadeldak en een luifel. Voor ieder type tuin vindt u hier een geschikte geïsoleerde blokhut.

Constructie van geïsoleerde blokhutten
Geïsoleerde blokhutten zijn voorzien van een constructie met een dubbele wand, dubbele dakconstructie en zijn uiteraard voorzien van isolatieglas. De dubbele wanden en het dak zijn voorzien van isolerend materiaal waardoor het 's winters lekker warm is in uw blokhut. Uiteraard zorgt de isolerende eigenschap van de blokhut er ook voor dat geluid van binnenuit en van buitenuit geïsoleerd wordt. Bekijk per blokhut de isolerende eigenschappen.

Geïsoleerde blokhut kopen
Heeft u een geïsoleerde blokhut gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan besteld u deze gemakkelijk online met de gewenste opties en accessoires. Geen geschikte blokhut kunnen vinden? Bekijk dan de mogelijkheden voor een op maat gemaakte blokhut.