string(1) "p"

Tuinbank Helios Gardeluxe

Model Helios - luxe en comfortabele tuinbanken en hockers; weerbestendig, onderhoudsarm, en in alle Ral- en Futura kleuren verkrijgbaar!

Gardeluxe tuinbank Helios

De modellen Helios-M en Helios-Z, beschikbaar als tuinbank en als hocker, tuinbanken zonder rugleuning !

Model Helios-Z is zonder armleuningen, Helios-M is met armleuningen.

Mocht een bescheidener model de wens zijn, biedt Gardeluxe ook model Callisto.

 

Aluminium, de hoogste kwaliteit tuinmeubelen

Onze aluminium collectie heeft zo zijn voordelen. De tuinbanken zijn niet alleen duurzaam, maar hebben een langere levensduur en zijn volledig recyclebaar. Het met zorg gekozen materiaal beschermen we optimaal en we kunnen eindeloos variëren in lengtes, kleuren en coatings. We kiezen voor een zeer hoogwaardige lak. De standaard kleuren van deze klassieke tuinbank zijn nachtblauw en klassiek groen en het RAL kleurenaanbod is verrijkt met de luxe Futura kleuren.

Kies de kleur die aansluit bij uw terras of huis en geniet het hele jaar door van de weerbestendige en onderhoudsarme tuinmeubelen van Gardeluxe!

 

Interessante voordelen van onze luxe tuinmeubelen

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Winter en zomer een luxe ingericht terras

Zowel in de winter als de zomer een gezellig terras? Natuurlijk kan dat! De luxe tuinmeubelen van Gardeluxe kun je gerust het hele jaar door buiten laten staan; de tuinbanken zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, even schoonmaken is genoeg.
Over de kwaliteit van de tuinmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels is het resultaat. Voor de luxe tuinmeubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

Ruim 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.
De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit aluminium. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Verkoop

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten