string(1) "p"

Gardeluxe Parkbanken

Maak kennis met de unieke weerbestendige en onderhoudsarme collectie parkbanken van Gardeluxe!

Parkbanken Gardeluxe

Onze klassieke parkbanken voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitseisen. Ze kennen een lange levensduur, zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

De collectie Parkbanken van Gardeluxe bestaat onder andere uit de parkbanken Gaia, Hera, Nereus, Artemis en Achilles.

 Klik hier voor een overzicht van alle modellen.

Parkbanken van duurzaam materiaal

De parkbanken worden gemaakt van hardhout waarbij gezorgd wordt voor een stabiele basis in het zit- en ruggedeelte. Het hout wordt maximaal beschermd door ons eigen ontwikkelde verfprocedé. Met dit materiaal kan eindeloos gevarieerd worden in lengtes en kleuren. ALLE toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Naast onze standaardkleuren klassiek groen en nachtblauw kan gekozen worden uit alle RAL kleuren. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe.

Interessante voordelen van onze Parkbanken

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur.
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Onderhoud van Parkmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor Parkmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe Parkbank, even schoonmaken is genoeg.


Over de kwaliteit van de parkmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie parkbanken is het resultaat. Voor de luxe meubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

 

Ruim 25 jaar ervaring

Ruim 25 jaar hebben wij ervaring met de productie van deze parkbanken. In het Twentse Weerselo wordt iedere dag opnieuw hard gewerkt en staat liefde voor het vak voorop. We monteren alle onderdelen handmatig en om er zeker van te zijn dat de parkbanken de zorg krijgen die ze verdienen, houden we de productie én het transport geheel in eigen hand. Gewoon, voor alle zekerheid!

Verkoop 

U bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kunt u een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com 


Voor meer informatie zie de Gardeluxe website, vraag direct de informatie aan of bekijk de brochure.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten