string(1) "p"

Tuinset Adonis Gardeluxe

Maak kennis met de luxe tuinset Adonis uit de exclusieve collectie van Gardeluxe!

De luxe tuinset Adonis

Een kronos natuurstenen tuintafel tezamen met twee luxe Adonis tuinstoelen en een Adonis tuinbank vormt deze Adonis tuinset. De kronos tuintafel is in verschillende maten leverbaar net als de klassieke tuinbank Adonis die vanaf 120 cm leverbaar is.

De tuintafel is ook goed te combineren met tuinstoelen en tuinbanken van het model Zeus, Afrodite, Apollo, Demeter en Ikaros.

Gardeluxe: Ruim 25 jaar ervaring met luxe tuinmeubelen

Ruim 25 jaar ervaring hebben de ontwerpers in het Twentse Weerselo met de productie van deze exclusieve tuinmeubelen. In Weerselo staat liefde voor het vak voorop; alle onderdelen worden hier handmatig gemonteerd. Kies uit 25 modellen tuinbanken, 6 tuinstoelen en 7 tuintafels in diverse materialen en afmetingen welke leverbaar zijn in alle RAL en FUTURA kleuren!

 

Sterk en Weerbestendig

Er wordt alles op alles gezet om onze karakteristiek oersterke en weerbestendige collectie vorm te geven. Dat kan alleen als er uiterst kritisch wordt gekeken bij de keuze van materialen en gebruik wordt gemaakt van de slimste technieken. Het verfprocedé is één van de best bewaarde geheimen van de producenten. Mede als gevolg daarvan kunnen de tuinmeubelen ook in de winter gewoon buiten blijven staan.

Kies zelf de kleur van de tuinset

Op zoek naar een bank in een excentrieke kleur? Onze meubelen zijn leverbaar in alle RAL en FATURA kleuren. Of wilt u liever verschillende kleuren combineren binnen één tuinset? Ja hoor, ook dat kan! U kunt uw tuinset helemaal naar uw eigen wens samen samenstellen, laat ons weten wat uw wensen zijn, want bij Gardeluxe is maatwerk mogelijk!

Luxe tuinset aanvullen?

Wilt u toch zo’n leuke tuinbank of wilt u uw tuinset aanvullen met een extra tuinstoel? Omdat Gardeluxe met een constante collectie werkt kunnen de luxe tuinsets te allen tijde aangevuld worden met nieuw meubilair. 

Verkoop luxe tuinmeubelen

U bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus. Op donderdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 17.00 geopend en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kunt u een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Kijk op onze website voor meer informatie.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten