string(1) "p"

Gardeluxe Tuinstoelen

De duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn weerbestendig en onderhoudsarm!

Gardeluxe Tuinstoelen

Klik hier voor een overzicht van alle modellen.

De collectie tuinstoelen van Gardeluxe bestaat uit de tuinstoelen Demeter, Zeus, Afrodite, Ikaros, Adonis en Apollo.

Sierlijke lijnen, geïnspireerd op de plantenwereld voor dit uitnodigende model in Art Nouveau stijl. Van onze stoelen zijn ook banken in dezelfde stijl beschikbaar.

De tuinstoelen worden gemaakt van volledig aluminium waarbij gezorgd wordt voor een stabiele basis in het zit- en ruggedeelte. Met dit materiaal kan eindeloos gevarieerd worden in lengtes en kleuren. ALLE toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Er kan gekozen worden voor een hoogglans of matte coating en naast onze standaardkleuren klassiek groen en nachtblauw kan gekozen worden uit alle RAL kleuren en luxe Futura kleuren. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak.

Interessante voordelen van onze luxe tuinstoelen

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Winter en zomer een luxe ingericht terras

Zowel in de winter als de zomer een gezellig terras? Natuurlijk kan dat! De luxe tuinmeubelen van Gardeluxe kunnen gerust het hele jaar door buiten staan; de tuinstoelen zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, even schoonmaken is genoeg.
Over de kwaliteit van de tuinmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels is het resultaat. Voor de luxe tuinmeubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

Gardeluxe: Ruim 25 jaar ervaring in luxe tuinmeubelen

Al ruim 25 jaar werken ze bij Gardeluxe aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels maken ze gebruik van de modernste productiemethoden, maar ze combineren het nog steeds met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Verkoop luxe tuinstoelen

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardelux website.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten