Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten

Aluminium Tuinbank Zeus

Maak kennis met de unieke, weerbestendige en onderhoudsarme collectie aluminium tuinbanken van Gardeluxe!

Tuinbanken

Tuinbank Zeus is geïnspireerd op een prachtig 19e-eeuws Deens ontwerp. De klassieke tuinbank heeft gietalumiumarmleuningen. Het zit- en ruggedeelte bestaat uit aluminium. De Zeus tuinbank maakt deel uit van het standaard assortiment en is in meerdere maten verkrijgbaar. 

Klik hier voor een overzicht van alle tuinbankmodellen.

 

Aluminium tuinbanken: duurzaam en recyclebaar

De tuinbanken worden gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen waarbij gezorgd wordt voor een stabiele basis in het zit- en ruggedeelte. Met dit materiaal kan eindeloos gevarieerd worden in lengtes, kleuren en coatings. ALLE toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Er kan gekozen worden voor een hoogglans of matte coating en naast onze standaardkleuren klassiek groen en nachtblauw kan gekozen worden uit alle RAL kleuren en luxe Futura kleuren. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe.

Interessante voordelen van onze Gardeluxe tuinbanken

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Winter en zomer een luxe ingericht terras

Zowel in de winter als de zomer een gezellig terras? Natuurlijk kan dat! De luxe tuinbanken van Gardeluxe kunnen gerust het hele jaar door buiten staan; de tuinbanken zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, even schoonmaken is genoeg.

Over de kwaliteit van de tuinmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels is het resultaat. Voor de luxe tuinmeubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

Gardeluxe: Ruim 25 jaar ervaring in tuinmeubelen

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit hoogwaardige materialen. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Kies zelf de kleur van de luxe aluminium tuinbank

Op zoek naar een bank in een excentrieke kleur? Onze meubelen zijn leverbaar in alle RAL en FATURA kleuren. Of wilt u liever verschillende kleuren combineren binnen één tuinset? Ja hoor, ook dat kan! U kunt uw tuinset helemaal naar uw eigen wens samen samenstellen, laat ons weten wat uw wensen zijn, want bij Gardeluxe is maatwerk mogelijk!

 

Verkoop luxe tuinmeubelen

U bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kunt u een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.