Tuinset Zeus Gardeluxe

De luxe tuinset Zeus van Gardeluxe is weerbestendig en onderhoudsarm!

De luxe tuinset Zeus

Deze bijzondere luxe tuinset Zeus is geïnspireerd op een prachtig 19e-eeuwse ontwerp. Sterk en weerbestendig. De natuurstenen Herakles tuintafel is in verschillende lengtematen te verkrijgen. Uitsluitend hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de luxe tuinsets van Gardeluxe. Liever een ander ontwerp tuinstoel? Kies uw favoriete stijl uit zes verschillende modellen.

Duurzame materialen

Voor de zijkanten van de tuinstoelen en tuinbanken wordt gietaluminium toegepast en voor het zit- en rug gedeelte aluminium. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinsets een lange levensduur. Hergebruik van toegepaste materialen heeft hierbij onze voortdurende aandacht. Zo zijn onze tuinstoelen en tuinbanken aan het einde van de gebruiksduur volledige recyclebaar met een beperkt energiegebruik en behoud van kwaliteit.

Onderhoudsarm en weersbestendig

De hoogwaardige materialen en een zorgvuldig opgezet, door Gardeluxe zelf ontwikkeld verfprocedé maken de exclusieve tuinsets onderhoudsarm en weerbestendig. De tuinsets kunnen zomer en winter buiten blijven staan. Zo kunt u elk seizoen genieten van uw Gardeluxe tuinset.

Combineer je eigen luxe tuinset

Naast 25 modellen tuinbanken zijn er zes tuinstoelen en zeven tuintafels in verschillende materialen en afmetingen, die je kunt combineren tot een luxe tuinset.

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Winter en zomer een luxe ingericht terras

Zowel in de winter als de zomer een gezellig terras? Dat kan gewoon! De luxe Zeus tuinset van Gardeluxe kun je gerust het hele jaar buiten laten staan; alle modellen zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, is even schoonmaken genoeg.

Over de kwaliteit van de tuinmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels is het resultaat. Voor de luxe tuinmeubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

Gardeluxe: Ruim 25 jaar ervaring in tuinmeubelen

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit hoogwaardige materialen. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin), en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Kies zelf de kleur van de tuinset en tuinmeubelen


Kies op je gemak uit een reeks kleuren. Of wil je verschillende kleuren combineren binnen één tuinset? Ja hoor, ook dat kan! Je tuinset stel je helemaal naar jouw wens samen. Onze standaardkleuren zijn klassiek groen en nachtblauw, hiernaast zijn al onze meubelen in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar.

Je tuinset aanvullen?

Wil je toch zo’n leuke tuinbank of wil je je tuinset aanvullen met een extra tuinstoel? Omdat Gardeluxe met een constante collectie werken kunnen de luxe tuinsets aangevuld worden wanneer je wilt.

Verkoop luxe tuinmeubelen

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten