string(1) "p"

Rode tuinbank Apollo

Ontdek de rode tuinbank Apollo!

Tuinbank Apollo

Een oud Zweeds ontwerp vormt de inspiratiebron voor deze tuinbank. Strakke gestileerde vormen, speels versierd met een Keltisch motief kenmerken dit model. Deze tuinbank kunt u combineren met eenzelfde model tuinstoel.

De Apollo tuinbank heeft gietaluminium poten en armleuningen. Het zit- en ruggedeelte bestaat uit aluminium. Het Apollo model maakt deel uit van het standaard assortiment en is in diverse maten verkrijgbaar.

Klik hier voor een overzicht van alle tuinbankmodellen

Kies zelf de kleur van uw tuinbank.

Als u opzoek bent naar een tuinbank in een bijzondere kleur bent u bij Gardeluxe aan het juiste adres. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren binnen één tuinmeubel of tuinset te combineren! Het standaard meubilair van Gardeluxe is leverbaar in alle RAL en FUTURA kleuren. 

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is. Na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, is even schoonmaken genoeg. De luxe tuinmeubelen van Gardeluxe kun je gerust het hele jaar door buiten laten staan; de tuinbanken zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Duurzaam

De tuinbanken worden gemaakt van volledig aluminium waarbij gezorgd wordt voor een stabiele basis in het zit- en ruggedeelte. Met dit materiaal kan eindeloos gevarieerd worden in lengtes, kleuren en coatings. ALLE toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Er kan gekozen worden voor een hoogglans of matte coating en naast onze standaardkleuren klassiek groen en nachtblauw kan gekozen worden uit alle RAL kleuren en luxe Futura kleuren. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak.

Voordelen van Gardeluxe tuinmeubilair

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Ruim 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit hoogwaardige materialen. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en afmetingen leverbaar.

Verkoop

U bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo. Vanaf 18 maart t/m 28 augustus geopend op donderdag en vrijdag van 10.00u tot 17.00u en op zaterdag van 10.00u tot 14.00u. Wenst u op een andere dag een bezoek, bel 0541-669597 of stuur een mail naar info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 14:00
zondag
Gesloten