Partner

Gardeluxe

Gardeluxe levert exclusieve tuinmeubelen met een knipoog naar het verleden. Zo op het oog net als toen maar met het comfort en de kwaliteitseisen van nu. De weerbestendige en onderhoudsarme collectie luxe tuinsets garandeert een sfeervol terras, het hele jaar door. 

Rode tuinbank Apollo

Ontdek onze rode Apollo tuinbank!

Tuinbank Apollo

Een oud Zweeds ontwerp vormt de inspiratiebron voor deze tuinbank. Strakke, gestileerde vormen, speels versierd met een Keltisch motief kenmerken dit model. Deze tuinbank kunt u combineren met eenzelfde model tuinstoel.

De Apollo tuinbank heeft gietaluminium poten en armleuningen. Het zit- en ruggedeelte bestaat uit aluminium. Het Apollo model maakt deel uit van het standaard assortiment en is in meerdere maten verkrijgbaar.

Klik hier voor een overzicht van alle tuinbankmodellen

Kies zelf de kleur van uw tuinbank

Als u opzoek bent naar een tuinbank in een bijzondere kleur bent u bij Gardeluxe aan het juiste adres. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren binnen één tuinmeubel of tuinset te combineren! Het meubilair van Gardeluxe is leverbaar in alle RAL en FUTURA kleuren. 

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, even schoonmaken is genoeg. De luxe tuinmeubelen van Gardeluxe kun je gerust het hele jaar door buiten laten staan; de tuinbanken zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Duurzaam

De tuinbanken worden gemaakt van volledig aluminium waarbij gezorgd wordt voor een stabiele basis in het zit- en ruggedeelte. Met dit materiaal kan eindeloos gevarieerd worden in lengtes, kleuren en coatings. ALLE toegepaste materialen zijn volledig recyclebaar. Er kan gekozen worden voor een hoogglans of matte coating en naast onze standaardkleuren klassiek groen en nachtblauw kan gekozen worden uit alle RAL kleuren en luxe Futura kleuren. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe.

Voordelen van Gardeluxe tuinmeubilair

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Ruim 25 jaar ervaring

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit hoogwaardige materialen. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Verkoop

U bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 22 maart t/m 31 juli op donderdag van 10.00 tot 17.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

meer van deze professional

Tuinset Hestia Gardeluxe

Deze luxe tuinset Hestia van Gardeluxe is exclusief, we...

Gardeluxe Tuinstoelen

De luxe duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn weerbes...

Gardeluxe Tuinbanken

Maak kennis met de unieke, weerbestendige en onderhouds...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.