Partner

Gardeluxe

Gardeluxe levert exclusieve tuinmeubelen met een knipoog naar het verleden. Zo op het oog net als toen maar met het comfort en de kwaliteitseisen van nu. De weerbestendige en onderhoudsarme collectie luxe tuinsets garandeert een sfeervol terras, het hele jaar door. 

Luxe Tuintafels Gardeluxe

De luxe tuintafels van Gardeluxe zijn weerbestendig, onderhoudsarm en in alle kleuren verkrijgbaar!

Sterke betrouwbare weerbestendige tuintafels

Een gietijzeren onderstel met een tafelblad van Belgisch hardsteen (Arduin).

Onze tuintafels maken wij al ruim 25 jaar. Kenmerkend voor onze buitenmeubelen is hun weerbestendigheid, u kunt de tafel gerust het hele jaar buiten laten staan. Sterker nog, het blad wordt alleen maar mooier! De zo kenmerkende doorleefde lichtgrijze tint komt als vanzelf naar voren. Gaat uw voorkeur uit naar de oorspronkelijke donkergrijze kleur van het hardstenen tafelblad? Wrijf de tafel dan in met lijnzaadolie. U zult zien dat het blad weer donkergrijs wordt. Als gevolg van weersinvloeden verdwijnen eventuele vlekken op het tafelblad na verloop van tijd vanzelf! Wie wil dat nu niet.

We leveren de tafels in verschillende standaard afmetingen en vormen, rond, rechthoekig of vierkant zegt u het maar!

Nieuwsgierig hoe onze tuintafels ‘live’ gebruikt worden? Kijk dan eens op de referentiepagina.

De kenmerken van onze collectie tuintafels op een rij

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm en weerbestendig
  • Alle kleuren leverbaar
  • Constante collectie
  • Na- en bijbestellen mogelijk
  • Duurzaam materiaalgebruik

Alle kleuren en 7 modellen tuintafels

De standaardkleuren van het onderstel zijn nachtblauw en klassiek groen. Maar daar laten wij het niet bij. Bij ons is het mogelijk het onderstel in een kleur naar keuze te laten maken, alle RAL kleuren zijn mogelijk. Ons assortiment bevat 7 verschillende modellen tafelbladen welke leverbaar zijn in verschillende vormen en afmetingen, van klassiek tot modern.

 

Bijpassende tuinbanken en tuinstoelen

We maken niet alleen tuintafels , bij zo’n mooie tafel hoort natuurlijk een tuinbank of tuinstoelen in dezelfde stijl. Onze collectie bestaat uit 6 modellen tuinstoelen, 25 modellen tuinbanken en 7 tuintafels.

Twentse gastvrijheid en service

Onze showroom is een uitgestrekte tuin bij ons bedrijfspand in het Twentse Weerselo. Neem gerust alle tijd om alle tafels uitgebreid te bekijken. Wij trakteren op Twentse lekkernijen.

Niets laten we aan het toeval over, we komen persoonlijk naar u toe. De zorg voor onze tuintafels met de prachtige hardstenen tafelbladen houden we in eigen hand. Onze eigen chauffeurs zorgen ervoor dat uw tuintafel op de door u aan gewezen plaats komt te staan.

Verkoop luxe tuintafels en tuinmeubelen

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 22 maart t/m 31 juli op donderdag van 10.00 tot 17.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

meer van deze professional

Tuinset Adonis Gardeluxe

Maak kennis met de luxe tuinset Adonis uit de exclusiev...

Gardeluxe Tuinbanken

Maak kennis met de unieke, weerbestendige en onderhouds...

Gardeluxe Tuinstoelen

De luxe duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn weerbes...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.