Luxe Tuintafels Gardeluxe

De luxe tuintafels van Gardeluxe zijn weerbestendig, onderhoudsarm en het onderstel is in alle kleuren verkrijgbaar!

Sterke betrouwbare weerbestendige tuintafels

Een gietijzeren onderstel met een tafelblad van Belgisch hardsteen (Arduin).

Onze tuintafels maken wij al ruim 25 jaar. Kenmerkend voor onze buitenmeubelen is hun weerbestendigheid, u kunt de tafel gerust het hele jaar buiten laten staan. Sterker nog, het blad wordt alleen maar mooier! De kenmerkende doorleefde lichtgrijze tint komt als vanzelf naar voren. Gaat uw voorkeur uit naar de oorspronkelijke donkergrijze kleur van het hardstenen tafelblad? Wrijf de tafel dan in met lijnzaadolie of HG kleurverdieper voor belgisch hardsteen. U zult zien dat het blad weer donkerder wordt. Als gevolg van weersinvloeden verdwijnen eventuele vlekken op het tafelblad na verloop van tijd vanzelf.

We leveren de tafels in verschillende standaard afmetingen en vormen, rond, rechthoekig of vierkant zegt u het maar!

De kenmerken van onze collectie tuintafels op een rij

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm en weerbestendig
  • Alle kleuren leverbaar
  • Constante collectie
  • Na- en bijbestellen mogelijk
  • Duurzaam materiaalgebruik

Alle kleuren en 7 modellen tuintafels

De standaardkleuren van het onderstel zijn nachtblauw en klassiek groen. Maar daar laten wij het niet bij. Bij ons is het mogelijk het onderstel in een kleur naar keuze te laten maken, alle RAL kleuren zijn mogelijk. Ons assortiment bevat 7 verschillende modellen tafelbladen welke leverbaar zijn in verschillende vormen en afmetingen, van klassiek tot modern.

Bijpassende tuinbanken en tuinstoelen

We maken niet alleen tuintafels , bij zo’n mooie tafel hoort natuurlijk een tuinbank of tuinstoelen in dezelfde stijl. Onze collectie bestaat uit 6 modellen tuinstoelen, 25 modellen tuinbanken en 7 tuintafels.

Twentse gastvrijheid en service

Onze showroom is een uitgestrekte tuin bij ons bedrijfspand in het Twentse Weerselo. Neem gerust alle tijd om alle tafels uitgebreid te bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Niets laten we aan het toeval over, we komen persoonlijk naar u toe. De zorg voor onze tuintafels met de prachtige hardstenen tafelbladen houden we in eigen hand. Onze eigen chauffeur zorgt ervoor dat uw tuintafel op de door u aan gewezen plaats komt te staan.

Verkoop luxe tuintafels en tuinmeubelen

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo vanaf 18 maart t/m 28 augustus, geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00u en zaterdag van 10.00 tot 14.00u, wenst u op een ander tijdstip/dag langs te komen bel 0541-669597 of mail info@gardeluxe.com voor een afspraak. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.