Foto: 2016/tuintrend-2016-fonq.jpg

Tuintrend 2016: de authentieke tuin vol karakter

Een stoere, authentieke tuin; de trend voor deze zomer. In de tuin zien we natuurlijke kleuren en materialen, zoals leren elementen, ruw staal en teakhout.

Authentiek sfeertje
Buiten is het nieuwe binnen, dus mag een fijne bank in de tuin niet ontbreken. Met dit teakhouten exemplaar van Grythyttan wordt het buiten wel heel ontspannen. Je drankje zet je naast je neer op de bijzondere Dutchbone metal teak bijzettafel, die eruitziet als een echte boomstam. En wordt het laat op de avond toch een beetje koud buiten? Dan is de La Hacienda Salamanca je redder in nood. Deze terrashaard maakt met z'n sfeervolle vlammenspel de zwoele zomeravond pas echt compleet.

Grythyttan Bank 6 tuinbank € 1490 | Dutchbone bijzettafel € 119 | La Hacienda Salamanca € 99

Geef de tuin karakter
Een superstoer item voor in de tuin is deze tractor barkruk. Zoals de naam van de kruk al verklapt, is het design van de zitting geïnspireerd op een oud tractorzadel. Kom er maar eens op! Voor wie liever een volledige zithoek in de tuin wil hebben, is de Exotan Kawan XL loungeset een goede optie. Op deze stoel en bank kun je gerust een hele zomerdag vertoeven. En wie zomer in de tuin zegt, zegt natuurlijk barbecue. Of in dit geval Barbecook. Deze robuuste ton is een imposante barbecue én bijzettafel ineen. Laat die tropische temperaturen maar komen, wij willen de tuin in!

Esschert Tractor Barkruk € 119,25 | Exotan Kawan XL loungeset € 3599 | Barbecook Edson € 99

Bekijk hier meer inspiratie voor deze tuintrend.

Publicatiedatum: 8 mei 2016

Reacties