Foto: Raindrop regenton Elho

Slimme regenton

Regenton pure raindrop tovert een glimlach op je gezicht.

Het ontwerp in de vorm van een regeldruppel is speels en een echte blikvanger voor iedere tuin. Met dit product van elho kan regenwater op een duurzame en tegelijk stijlvolle manierworden opgevangen. Zo kan iedereen gemakkelijk het regenwater recyclen en een bijdrage leveren aan het milieu.

De regenton sluit je aan op de regenpijp, zodat het overtollige regenwater wordt opgevangen zodat het niet allemaal in het vaak overbelaste riool terecht komt. Als de regenton vol is, loopt het overtollige water weg via de regenpijp. De gieter wordt vanzelf gevuld met hemelwater. Het kraantje zorgt ervoor dat een gieter of emmer eenvoudig met regenwater kan worden gevuld. Ook is het mogelijk om de tuinslang aan te sluiten op de regenton, zodat de tuin eenvoudig, puur natuur met regenwater kan worden besproeid.

De pure raindrop van elho is bekroond met diverse designprijzen. De producten van elho zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat onbreekbaar is, verder is het is uv-bestendig en behoudt z’n kleur in de volle zon. Strenge vorst is geen probleem, de raindrop is geschikt voor temperaturen tot -20 °C. Bij een vorstperiode moet het kraantje wel geopend worden, zodat het water kan weglopen.

Inhoud: 70 liter.
Kleuren: grijs met okergeel.
Prijs: € 249,-

Informatie bij: Elho.

Reacties