string(1) "p"
Profielfoto van TuinExtra
TuinExtra
Gasthuisstraat 103, 5171 GE Kaatsheuvel

Cortenstalen bloembakken

Een roestig bloembak als aankleding van uw terras. De bloembakken van cortenstaal zijn er in vele maten en modellen. Zowel vierkant als rond.

Bloembak cortenstaal roest:

Een roestige cortenstalen bloembak als aankleding van uw terras. De bloembakken van cortenstaal zijn er in vele afmetingen en modellen. Cortenstaal kenmerkt zich door de bruin oranje roestlaag welke een bescherming vormt tegen het doorroesten van het staal. Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. De bloembakken zijn gemaakt van 2 mm cortenstaal en waar nodig versterkt aan de binnenzijde. Op aanvraag kunnen ze ook van een dikkere cortenstalen plaat gefabriceerd worden. De plantenbakken worden ligt geroest geleverd. Het complete proces van roesten duur maximaal 4 maanden, echter na ca 2 weken is de bloembak al helemaal bedekt met roest. Lees hier meer over cortenstaal op Wikipedia.

In onze webshop vindt u een overzicht van de beschikbare modellen cortenstalen bloembakken. We trachten deze het gehele jaar binnen 1 week te leveren. De cortenstalen bloembakken zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Bekijk onze cortenstalen bloembakken.