Foto: boom-in-tuin

Black Friday Boom Deals bij BoomNL.nl: 25% korting op alle bomen

Kies jouw boom met de exclusieve deal tijdens het Black Friday weekend!

Olijfbomen, vijgenbomen, steeneiken of vorm- en leibomen. Bij BoomNL ontdek je een compleet assortiment aan mediterrane bomen. Van jonge betaalbare boompjes tot oudere bomen met een dikke stam. Kies jouw boom met de exclusieve deal tijdens het Black Friday weekend!

25% korting Black Friday Cyber Monday Weekend

Van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november is het Black Friday Weekend bij BoomNL.nl. Tijdens dit weekend krijg je een bizarre korting. Maar liefst 25% korting op alle bomen.


Gebruik kortingscode GOGOGO en de korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. 

Vergroenen van de tuin

Tijdens dit bijzondere jaar, waarbij de meesten van ons veel tijd in eigen huis en tuin hebben doorgebracht, is er meer aandacht gekomen voor het interieur en de tuin. Woonkamers zijn gerestyled en tuinen zijn opgefrist. Maar is je tuin ook mooi groen? Of wil je in je tuin wel graag een prachtige boom verwelkomen? Een meerstammige olijfboom of misschien een rij van leibomen om wat meer beschutting in je tuin te creëren? Populair zijn de steeneiken die ook in de winter groen blijven. Net als de olijfbomen trouwens.

Breng je de mediterrane sferen naar je eigen tuin om van het voorjaar volop te genieten van een sfeervolle tuin?

Uitzoeken op locatie

Wil je de bomen graag op locatie bekijken? Bij de kwekerij in Rhoon kun je de bomen in het echt bekijken en zo de juiste keuze maken. Maak van te voren wel even een afspraak zodat je er zeker van bent dat er iemand is om je te ontvangen.

Waarom een boom van BoomNL?

BoomNL is de groenspecialist als het gaat om olijfbomenvijgenbomenvorm- en leibomen en steeneiken. Deze bomen komen uit onze eigen kwekerij en zijn met de hand geselecteerd. Zo weet je zeker dat je een kwalitatieve en mooie boom krijgt.

  • De bomen zijn afkomstig uit eigen kwekerij
  • Er geldt een gratis bezorging bij een bestelling vanaf €650
  • Onze klanten beoordelen BoomNL met een 9,2
  • Eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding bomen

Bestel nu je boom!

Bestel nu je boom met 25% korting tijdens het Black Friday Weekend bij BoomNL.nl! Heb je vragen, wil je meer weten of wil je nu je nieuwe boom bestellen? Ga dan naar BoomNL.nl

Reacties