Foto: 2016/livinglodge-houten-gebouw.jpg

Livinlodge: dé specialist in houten bijgebouwen op maat!

Livinlodge biedt een nieuw en gevarieerd aanbod in houten bijgebouwen, poolhouses, houten carports, tuinbergingen, veranda’s en overkappingen!

De houten bijgebouwen, poolhouses, carports in hout, tuinbergingen, orangeries en overkappingen worden op maat gemaakt, helemaal afgestemd op jouw voorkeur. Maak je keuze uit de twee lijnen van Livinlodge: PURE en CLASSIC. De houten bijgebouwen worden uitgevoerd in ikenhout, thermisch essenhout, thermisch naaldhout of Barnwood. Ze worden bij je geplaatst door een professioneel team van vakmensen.

Houten bijgebouwen Engelse stijl

De traditionele eikenhouten bijgebouwen uit de CLASSIC-reeks zijn perfect geschikt als poolhouse, gastenverblijf, tuinkantoor, mantelzorgwoning of hobbyruimte. Maar onze sterke troef is ons maatwerk: op die manier kunnen ze nog meer inspelen op uw specifieke noden en wensen, zodat elk bijgebouw wordt ingedeeld volgens je persoonlijke behoeften met de vereiste functionaliteiten en met een uitstraling die helemaal bij jou past.

De structuur van de eiken bijgebouwen bestaat uit palen, trekkers, schoren, gordingen, spantbenen en dakkepers. Daarbij wordt een (semi)ruw gezaagde of geschaafde eiken gevelbekleding geleverd. Het eikenhout wordt zorgvuldig geselecteerd en komt uit eigen bosontginning. Een andere optie is een gevelbekleding in Barnwood. Samen met een
klassiek design geeft dit de prachtige, traditionele uitstraling van een houten bijgebouw in Engelse stijl.

Eiken bijgebouwen Engelse stijl

Voor het ontwerpen van eiken bijgebouwen in Engelse stijl zitten wij rond de tafel met toonaangevende architecten. Je ontwerp wordt van A tot Z gerealiseerd in eigen beheer. Zo garanderen zij je perfecte kwaliteit en afwerking.

Meer weten over CLASSIC houten bijgebouwen van Livinlodge? Kijk op www.livinlodge.be voor meer informatie.

Reacties