Rösle Vario grillrooster-systeem

Grillen, bakken, wokken en stoven: het kan allemaal dankzij het Vario grillrooster-systeem van Rösle.

30 April 2021

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de ruimte rondom het huis. We brengen graag tijd door in de tuin of op ons balkon, en trekken het BBQ-seizoen gewoon door tot in de winter. De ‘normale’ BBQ is door velen inmiddels vervangen door een complete buitenkeuken met bijbehorende accessoires en het grillen van alleen maar een hamburger of worstje behoort inmiddels tot het verleden.

Uitgebreide maaltijden worden op de BBQ bereid, van pizza’s tot ovenschotels. Om het bereiden van elk soort gerecht op de BBQ zo makkelijk mogelijk te maken heeft Rösle het Vario grillrooster-systeem bedacht, waar je eindeloos mee kunt variëren. Deze grill heeft namelijk een ronde uitsparing die niet alleen vervangen kan worden door een ander rooster, maar ook door een bakplaat, pizzasteen, wok of braadpan. Zo kun je iedere dag, mét de BBQ, iets anders op tafel zetten.

Naast dit handige grillrooster-systeem hebben de gasbarbecues van Rösle nog meer voordelen. Ze hebben een snelle ontsteking en krachtige branders die een hoge temperatuur kunnen bereiken. Daarnaast hebben ze een gelijkmatige hitteontwikkeling en een schone verbranding. De BBQ heeft een comfortabele werkhoogte en een royale onderkast waar je je BBQ-accessoires en de gasfles in kunt opbergen. De twee zijtafels hebben praktische haakjes voor ophangen van het BBQ- gereedschap. Uiteraard is er een mooie beschermhoes verkrijgbaar, zodat je hem het hele jaar buiten kunt laten staan.

Het Vario grillrooster-systeem zit standaard bij de Videro-S gasbarbecues van Rösle. Deze zijn verkrijgbaar bij de betere tuin- en outdoor specialisten, vanaf € 649,-. 

Meer informatie: www.roesle.com

 

Reacties