Foto: /259899.jpeg

Outdoor kokkerellen met Demeyere

Met het uitgebreid culinair aanbod van Demeyere heb je alles voor handen om te koken in openlucht.

Met het uitgebreid culinair aanbod van Demeyere heb je alles voor handen om te koken in openlucht.

Een sterrenmenu voor familie? Of een gezellig hapje voor vrienden? Demeyere maakt outdoor cooking leuk én lekker. Neem je grillpan, rookset of teppanyaki mee naar buiten en verras je gasten met net dat ietsje extra.

Grillpan

De roestvrijstalen grillpan van Demeyere is ideaal voor het grillen van groenten of vlees. Even lekker als rechtstreeks op het rooster van de klassieke barbecue en vaak ook handig, zeker bij het grillen van lichtere vissoorten of gemarineerde ingrediënten. Zo vermijd je dat de vis uiteenvalt of dat de marinade op de kolen drupt en zo rook- en reukhinder met zich meebrengt.

Teppanyaki/plancha

De teppanyaki van Demeyere kan je gebruiken op twee kookzones van het fornuis of in de oven, maar leent zich even goed voor outdoor cooking. Met deze Japanse methode maak je een volledige maaltijd klaar op één plaat. Bak eerst het vlees of de vis aan en voeg daarna groenten, kruiden en saus toe. Extra handig: je kan de teppanyaki zo op tafel zetten. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kan je de teppanyaki ook gebruiken voor ‘à la plancha’-gerechten. Scampi, gamba’s, calamares… maar ook grotere porties bereiden, zoals enkele zeetongen of steaks, wordt kinderspel. En wat dacht je van desserts flamberen? Je hoeft alvast niet bang te zijn dat de vlammen je keuken kunnen beschadigen…

Paellapan/Multifunction-pan

Tover je tuin om tot een zuiders geïnspireerd restaurant en serveer een smeuïge paella! Met de paellapan van Demeyere – een diameter van 46 cm – kan je alvast heel wat volk uitnodigen. Zie je het kleinschaliger, dan zijn de Multifunction-pannen een mooi alternatief. Deze pannen met twee korte grepen (Ø 20, 24, 28 en 32 cm) zijn geknipt voor een kleine paella, maar even geschikt voor het bakken van vlees, het koken van mosselen of het bereiden van eenpansgerechten.

Wok

Ook met de wok kan je aan de slag op de barbecue of in de buitenkeuken. Een heerlijk wokgerecht smaakt altijd, maar je kan de wokpan ook gebruiken voor een bijgerechtje met groentjes, noedels, een sausje… Zo smaakt het barbecuefestijn nog meer. Dankzij het speciale 7 lagenmateriaal tot aan de rand is de warmtespreiding in de wok optimaal. Een antikleeflaag is niet nodig. De wokken met kleine, platte bodem zijn echt multi-inzetbaar: van alle types fornuizen, inclusief inductie, tot de oven en dus ook de barbecue.

Reacties