Foto: 2015/Outdoor-Kitchen-Boretti.jpg

Outdoor kitchen Boretti

Een échte Boretti, maar dan voor buiten met de collectie Outdoor Kitchens.

Ciao bella! Mooi weer, samen lekker koken en uitgebreid eten in de tuin of op het balkon: de ideale combinatie! Boretti, sinds jaren dé vaste waarde in kwalitatief hoogstaand design keukenapparatuur, lanceert alweer haar 3e collectie Outdoor Kitchens ‘COLLEZIONE FUORI’.

Maak kennis met de nieuwe Collezione Fuori, de nieuwste generatie Outdoor Kitchens van Boretti: een collectie waarbij het gebruiksgemak, de betrouwbaarheid en het Italiaanse topdesign van de Boretti keukenapparatuur centraal staat, zodat u voortaan ook buiten culinaire sensaties beleeft zonder concessies te doen in kookcomfort en stijl. Buiten koken was nog nooit zo comfortabel!

De Fuori Outdoor Kitchens zijn ontworpen om te presteren en om van te genieten, met aandacht voor detail. Zo zijn de Ibrido, Ligorio, Maggiore en de Barilo standaard uitgevoerd met een gestileerd Boretti logo op de thermometer en de knoppen. Ook vindt u het stoere, lasergesneden logo terug in het onderstel van deze types.

Barilo

Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbare bondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën. Het authentieke design van de Barilo, dat verwijst naar de rookvaten van weleer, staat garant voor een perfecte warmtecirculatie en dus een heerlijk stukje vlees of vis. En hij is groot: de totaal te benutten ruimte van deze solide vuurmeester is maar liefst 84 bij 41 centimeter. Daar kunnen ook uw vrienden van meegenieten. Opvallend zijn de robuuste hittebestendige handgrepen en het strakke mat antraciet staal met het lasergesneden Boretti logo. U ziet het in een oogopslag: de Barilo wil graag het warmbloedige middelpunt zijn van uw terras of tuin. Maar pas op: het is geen Outdoor Kitchen om zonder handschoenen aan te pakken!

Ibrido

Het plezier van het barbecueën op echt houtskoolvuur. En het gemak van het grillen en bakken op gas. Wilt u het allebei, dan kiest u voor onze Ibrido. Zijn houtskoolsectie biedt met zijn 22,5 bij 44 centimeter genoeg ruimte voor al uw houtskoolhapjes. Daarnaast heeft deze unieke hybride Outdoor Kitchen maar liefst drie gasbranders, een zijbrander en een infrarood brander in de achterwand, met al het gebruiksgemak van dien. Laat die mooie zomeravonden maar komen! De Ibrido is als enige in de Fuori collectie geheel uitgevoerd in matzwart. Uiteraard met de kenmerkende Boretti accenten: de bedieningsknoppen, het lasergesneden logo in de zijwanden en de van de inbouwlijn bekende handgrepen. Eenvoud en rust in het design; verbazingwekkende veelzijdigheid bij het gebruik. 

Ligorio

De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue is met zorg uitgevoerd, van het speelse tweekleurige front met Boretti fornuisknoppen tot het subtiel doorgevoerde horizontale lijnenspel in de handgrepen. De dubbelwandige deksel van deze verder zijdeglans zwarte Outdoor Kitchen is uitgevoerd in roestvrijstaal: degelijk en gemakkelijk te onderhouden. Met drie gasbranders, twee infrarood branders, een zijbrander, een handig ingebouwde design afvalzak en uiteraard het lasergesneden Boretti logo aan beide zijden is de Ligorio een voorbeeld van puur topdesign. De garantie voor gebruiksgemak, schoonheid én een heerlijk bereide maaltijd in de tuin.
 

Ligorio Top

De Ligorio Top is ideaal om in- en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken. Dit model leent zich uitstekend voor de persoonlijke invulling van uw Outdoor Kitchen. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een infrarood achter- en hoofdbrander én een zijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden is de Ligorio Top net zo multifunctioneel als zijn grote broer, de Ligorio. Vanzelfsprekend staat hij, als stralend middelpunt, altijd garant voor optimaal kookcomfort! Net als voor alle Outdoor Kitchens van Boretti geldt de 2 jaar lange gratis garantie met service aan huis.

Maggiore

De Maggiore gasbarbecue is van top tot teen een eervolle verwijzing naar de Boretti designiconen bij uitstek: de kookfornuizen. Uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal, met Boretti bedieningsknoppen en de van de inbouwlijn bekende Boretti handgrepen. Ook de zwarte ‘ovendeur’ aan de voorkant is een elegante knipoog naar ons unieke keukendesign. Binnenin vindt u een fraai ingebouwd kruidenrek en meer praktische opbergruimte. De gasfles kan stijlvol weggeborgen worden in een aparte ruimte aan de achterkant. Veeleisend als de ontwerpers van Boretti zijn, hebben zij de Maggiore uitgevoerd met maar liefst drie hoofdbranders van elk 3,8 KWh en twee infrarood branders, zodat u tegelijkertijd verschillende gerechten kunt bereiden. Zo haalt u met deze Outdoor Kitchen de onvervalste Boretti keukenklasse in uw tuin.

Luciano

Buiten net zo koken als binnen en misschien wel uitgebreider. Dankzij vier onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3.8 kWh, een zijbrander, een infrarood grillspit-brander inclusief draaispit én een infrarood bodembrander garandeert de Boretti Luciano Outdoor Kitchen optimaal kookgemak en -comfort. Uw eten, drank en bijvoorbeeld sauzen kunnen gekoeld in de fraai weggewerkte koelkast worden bewaard. Uw barbecuegereedschap kunt u kwijt in de twee ruime lades en achter de deur, waar ook veilig de eenvoudig aan- en af te sluiten gasfles opgeborgen kan worden. Dichter bij een echte keuken dan met de Luciano komt u bijna niet.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Verkoop adviesprijzen inclusief BTW: Barilo € 349,- ; Ibrido € 895,- ; Ligorio € 995,- Ligorio Top € 895,-; Maggiore € 1.395,- ; Luciano € 2.495,-. Standaard bij Boretti is de twee jaar garantie met service aan huis. U vindt de Fuori Collectie en bijpassende barbecueaccessoires onder andere bij de betere tuinhandels. De accessoires kunnen eveneens in de webshop van Boretti besteld worden: www.boretti.com.

Publicatiedatum: 11 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties