Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Bedrijfsoverzicht Zeno Products

Maatwerk buitenkeuken

Naast de standaard buitenkeuken modules, Zeno Kitchen Teppan, Freeze, BBQ/BGE en de Zeno Cooking, ontwerpen en produceren we veel maatwerk buitenkeukens.

Zo kan voor elke BBQ of die nu op gas of houtskool brandt, een inbouwmogelijkheid worden geboden. In samenspraak met de klant ontwerpen we de gewenste opstelling en de inpassing van de diverse apparatuur. In combinatie met de Zeno Garden Dividers geeft dat ook weer een mogelijkheid om meteen een tuinafscheiding te vormen. Zo kan een hele wand weer precies op maat worden gemaakt om de maatwerk buitenkeuken optimaal in te passen in het tuinontwerp.

Uiteraard is het mogelijk de combinatie met andere materialen te voorzien. Zeker de werkbladen in andere materialen toepassen is een logische stap. Zo kan gekozen worden voor RVS, hout, beton of keramiek als werkblad. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Geen roestkleur?
Niet iedereen houdt van de Corten roestkleur. Daarom bestaat ook de mogelijkheid de delen te poederen in een groot RAL kleuren pallet. Gezien de ervaringen adviseren we te kiezen voor fijnzandstructuur, deze is harder en minder gevoelig dan bijv. zijdeglans of satijn. Waar nodig zullen we dan onderdelen isoleren om het poedercoaten mogelijk te maken. Net zoals bijvoorbeeld de Retta Massive.

Meer lezen over
'Maatwerk buitenkeuken'?

meer van deze professional

Buitenkeuken koelkast Zeno mobile freeze

De Zeno Kitchen Mobile Freeze is een van de 4. modules ...

Tuinhaard by Dens 100

Model by dens 100 tuinhaard en de woodstorage by dens 1...

Tuinhaard by Dens 300

De tuinhaard model by dens 300  is uiteraard gemaa...

Toon alle 43 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.