Foto: press_2013//outdoorchef-city-gas-balkon.jpg

Lekker barbecueën op het balkon

`Barbecuëen bij jóu thuis? Heb je je balkon uitgebouwd of zo?` Dit soort reacties zijn verleden tijd wanneer iemand de nieuwe City Gas 420 gasbarbecue van Outdoorchef ziet.

`Barbecuëen bij jóu thuis? Heb je je balkon uitgebouwd of zo?` Dit soort reacties zijn verleden tijd wanneer iemand de nieuwe City Gas 420 gasbarbecue van Outdoorchef ziet.

De zeer complete barbecue is namelijk zo compact en zo makkelijk te plaatsen, dat zelfs op de kleinste terrassen en balkons voortaan met gemak een vorkje kan worden geprikt. Dankzij het feit dat de City Gas 420 is uitgerust met het unieke trechtersysteem, gaat het gemak bovendien hand in hand met comfort. En de bovenburen kunnen gerust zijn: de voor veel barbecues gebruikelijke rook blijft achterwege.

Op stap met de barbecue

Het gemak van de compacte City Gas 420 blijft niet beperkt tot de kleine tuin of het balkon. De gasbarbecue is een echt lichtgewicht en kan daardoor makkelijk worden meegenomen. Bijvoorbeeld naar vrienden die geen barbecue hebben, naar de camping, of om het balkonnetje toch maar te verruilen voor het strand. De handige draagtas maakt hem zelfs op de fiets eenvoudig te vervoeren.

De City Gas 420 gasbarbecue wordt geleverd inclusief draagtas. Hij is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 149,00.

Uniek trechtersysteem: niet aanbranden - geen rook - veelzijdig gebruik

De gasbarbecues van Outdoorchef zijn voorzien van een uniek, gepatenteerd trechtersysteem. De trechter zorgt ervoor dat vet en vleessappen veilig worden afgevoerd, zodat het vlees niet kan aanbranden. In combinatie met een deksel bovenop de barbecue wordt het vlees bovendien gelijkmatig gaar zonder dat het regelmatig moet worden omgekeerd. Als de trechter wordt omgedraaid, wordt de warmte in het midden geconcentreerd en is de barbecue perfect geschikt om te koken of te wokken. Doordat het vet in de trechters wordt opgevangen, wordt de barbecue alleen aan de binnenkant vuil en is hij daarom gemakkelijk binnen enkele minuten perfect schoon te maken.

Meer informatie: www.outdoorchef.nl.

Publicatiedatum: 24 februari 2010

Reacties