Foto: joya-barbecook-tafel-barbecue

Joya tafelbarbecue Barbecook voor balkon of tuin

Samen aan tafel met de Joya tafelbarbecue van Barbecook. Gemakkelijk, veilig en makkelijk schoon te maken.

De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert de Joya. Het is een tafelbarbecue die geschikt is voor het hele gezin maar ook voor z'n tweetjes. De Joya is eenvoudig aan te steken, veilig in gebruik en na afloop makkelijk schoon te maken. Bovenal is de tafelbarbecue extra gezellig omdat je met elkaar gewoon aan tafel kan blijven zitten. Barbecueën doe je samen!

Veilig

De Joya bestaat uit een keramische buitenschaal en een roestvrijstalen binnenkuip. In de binnenkuip plaats je een aluminium schaaltje met zogenaamde Grilltabs. Dit zijn compacte en duurzame houtskoolbriketten (100% FSC-gecertificeerd). Je steekt deze met behulp van drie (meegeleverde) houtkrullen aan en als de briketten wit zijn geworden (ongeveer 30-40 minuten) kun je grillen. De isolerende buitenschaal is gevuld met water en wordt daarom nooit heet. Daardoor is de Joya veilig en geschikt voor oud én jong. De drie siliconen voetjes bieden extra bescherming voor het tafelblad. Om het feestje compleet te maken introduceert Barbecook speciaal voor de Joya ook een draaitafel… met zes kommetjes. Ideaal om sausjes of kleine hapjes in te doen.

De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert de Joya. Het is een tafelbarbecue die geschikt is voor het hele gezin maar ook voor z'n tweetjes.

Opgeruimd

Ben je klaar met barbecueën? De Joya is in een handomdraai schoongemaakt en opgeruimd. Het aluminium schaaltje met de asresten leeg je bijvoorbeeld in de tuin. De as geeft namelijk voeding aan je tuinplanten. Het aluminium schaaltje gaat in de kliko. De binnenkuip kan in de vaatwasser en de buitenschaal maak je schoon met een zachte, vochtige doek.

Uitproberen?

Barbecook geeft de unieke mogelijkheid om de Joya uit te proberen en je ervaringen te delen. Je kunt je hiervoor op geven via www.joyajourney.nl. Op deze website vind je tevens smakelijke recepten en culinaire inspiratie.

De Joya is geschikt voor 2-4 personen en verkrijgbaar voor € 99,95 en wordt standaard geleverd met een portie Grilltabs, 4 bamboetangen en grillrooster. Grilltabs (3-pack) zijn verkrijgbaar voor € 19,95.

Kijk voor meer informatie, recepten en verkoopadressen op www.barbecook.com.

Publicatiedatum: 14 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties