Functionele BBQ grill xxl van Solis


Gezellig met vrienden en/ of familie genieten van het mooie weer en lekkere hapjes. Met deze functionele BBQ grill xxl van Solis is dit in een handomdraai mogelijk.

Gezellig met vrienden en/ of familie genieten van het mooie weer en lekkere hapjes. Met deze functionele BBQ grill xxl van Solis is dit in een handomdraai mogelijk. www.vaderdagwebwinkel.nl

Als antwoord op de barbecue trend komt het Zwitserse Solis met de BBQ grill xxl. Met één handbeweging is deze in RVS uitgevoerde BBQ grill xxl, voorzien van een bakplaat en een grillplaat, te gebruiken als gesloten contact grill of als open barbecue grill. Ideaal dus voor zowel binnen als buitengebruik. Met een vermogen van 2.300 Watt en een maximale temperatuur van 290°C is het mogelijk een 50% kortere grilltijd te bereiken in vergelijking met andere grill merken. Door deze hoge temperatuur wordt de smaak behouden doordat vlees of vis snel dichtgeschroeid wordt, zonder verlies van vocht.

 

Om supersnel vlees, vis, groenten, tosti´s of een panini te bereiden is deze grill uitermate geschikt. De BBQ grill xxl is snel op temperatuur en eenvoudig na gebruik schoon te maken. Het vet en vocht wordt tijdens het grillen en bakken opgevangen in een separaat lekbakje. Na gebruik de vrijwel afgekoelde grill reinigen met keukenpapier of een vochtige doek en hij is klaar voor een volgend gebruik.

Tevens verkrijgbaar bij de Solis dealer het receptenboek ?Wokken en Grillen? met heerlijke recepten.

Winkelverkoopprijzen inclusief BTW
BBQ grill XXL ? 259,00

Voor extra informatie over de Solis BBQ grill xxl, overig assortiment en voor dealeradressen kijkt u op www.solisnederland.nl of bel Solis Nederland 040-290 11 30.

Solis is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige en innovatieve huishoudelijke apparaten voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Het brede assortiment met luxe apparaten komt in iedere keuken tot zijn recht. Solis blijft ontwikkelen en innoveren.

Publicatiedatum: 6 juli 2009

AANBEVOLEN

Genieten van de buitenkeuken

Kun je toch niet kiezen tussen een buitenhaard of een barbecue? Kies een buitenk...

Kamado BBQ: grillen in alle seizoenen!

Met een Kamado BBQ kun je grillen en slow-cooken in alle seizoenen! Keramische K...

Wolf Outdoor Kitchen

De Wolf buitenkeuken kun je het hele jaar door gebruiken, in alle weersomstandig...

BBQ kopen? Hier vind je een aantal handige bbq tips

Ben je bezig met kopen van een barbecue en weet je niet precies waar nou de vers...

HELP! Welke barbecue moet ik kopen?

Wil jij een barbecue kopen maar heb je geen idee hoe of wat? Lees dan snel verde...

Pizza oven kopen? In dit artikel komen de mooiste pizza ovens naar voren.

Ben jij op zoek naar een pizza oven voor in de tuin of op het terras of balkon? ...

Advertentie