Foto: 2017/campingaz-bbq.jpg

De nieuwe Campingaz Master Series en Xpert reeks tillen barbecueën naar een hoger niveau

Buiten eten smaakt altijd nét iets beter. En anno 2017 mag het al eens wat méér zijn dan hamburgers of worsten.

Bijzondere (grill)gerechten, volwaardige vegetarische alternatieven of subtiele visrecepten bijvoorbeeld. Met de Master Series, Master Plancha en Xpert reeks brengt Campingaz, al sinds 1949 dé specialist in buiten koken, nieuwe veelzijdige culinaire toptoestellen op de markt die van elk barbecuemoment een sterrenbeleving maken.

Master Series voor stijlvol en veelzijdig buitenkookplezier

Het beste van Campingaz in één krachtig toestel: ontdek de gloednieuwe Master Series. Met: gelijkmatige hitteverdeling, het Campingaz® Culinaire Modulaire Systeem voor maximale veelzijdigheid (pizzasteen, paellapan, wok, grill, …) bij het koken, de ultraveilige InstaStart® ontsteking, verlichte bedieningsknoppen én een geoptimaliseerd InstaClean™ systeem met een krasvrije nieuwe toplaag die nóg makkelijker schoon te maken is. De toestellen kregen bovendien een verbeterd dubbelwandig deksel van roestvrij staal.

Extra feature

De MasterSeries 4 Classic SBS-barbecue garandeert dankzij de SBS-technologie perfect dichtgeschroeid vlees: laat die meesterlijke steak maar komen!

Heerlijk barbecueën zonder zorgen

Op de robuuste krasvrije zijtafels kun je makkelijk 50 kg kwijt: plaats genoeg dus voor al je materiaal. En dankzij de 4 wielen verplaats je de barbecue zonder moeite. Bovendien geniet je 5 jaar garantie: op de krachtige branders, het deksel in roestvrij staal en de gietijzeren roosters.

De nieuwe Master Plancha’s voor buitengewoon kookplezier

Deze nieuwe reeks van 2 premium draagbare kookplaten staat garant voor heel wat intuïtief kookplezier. De geïntegreerde Blue Flame-technologie verdeelt de hitte van de 2 branders gelijkmatig over de gietijzeren kookplaat. Met de veilige InstaStart® ontsteking, in de hoogte verstelbare pootjes en een aanpasbaar hellend kookvlak is de plaat gebruiksklaar in een handomdraai. Het deksel van roestvrij staal dient tijdens het barbecueën als windscherm. Praktische extra: de handige uitneembare vetopvangbak met handvat kan achteraf in de vaatwasser.

De nieuwe Xpert reeks: verfrissend design, uitstekende prijs-kwaliteit

De robuuste Campingaz® Xpert barbecues zijn er in 2 afmetingen, je kiest of je al dan niet een zijbrander wil. Elk model heeft een piëzo-ontsteking en een stalen deksel voor directe of indirecte verhitting. Ook barbecue-klassiekers zoals gebraden kip doen het prima op dit toestel. De Xpert toestellen hebben een verstevigende plaat onderaan en 2 wielen voor makkelijk transport. De inklapbare zijtafels bieden ruimte voor al je keukengerei. De Xpert 200-modellen hebben een ingebouwde thermometer.

Reacties