Foto: 262432

Buitenkeuken OUT

OUT is de kookervaring voor buiten. Dit vernieuwde concept geeft koken buitenshuis een nieuwe uitstraling en ervaring.

OUT is de kookervaring voor buiten. Dit vernieuwde concept geeft koken buitenshuis een nieuwe uitstraling en ervaring.

De toenemende samensmelting van interieur en exterieur zorgt ervoor dat de behoefte groeit naar kwalitatieve en authentieke producten voor buiten. Met de buitenkeuken OUT wordt hierop ingespeeld.

 

Door de toepassing van natuurlijke materialen blijft het authentieke karakter gewaarborgd. Zowel het esdoorn houten werkblad als de blauwstalen poot zijn gevormd en gerijpt in de vrije natuur tot een eigenzinnig product voor unieke toepassingen.
De vormgeving van de materialen doet de oorspronkelijkheid van het hout en blauwstaal versterken. Aan de vorm van het massief houten blad zijn er geen concessies gedaan. De blauwstalen poot volgt op subtiele wijze deze organische lijn.
De details zijn belangrijk want zij maken het onderscheid met andere buitenkeukens. Om OUT dezelfde kwaliteit mee te geven als een keuken voor binnen is er voor een PITT cooking installatie gekozen.
Met volledig geïntegreerde branders in het werkblad, die naar wens op verschillende wijzen gepositioneerd kunnen worden en zo worden afgestemd op de wensen van de gebruiker.
De vormgeving van de wasbak is tevens volledig aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Binnenin de poot zijn de aansluitingen voor het water en gas weggewerkt.
Door de toepassing van kwalitatieve kookonderdelen en de toepassing van exclusieve materialen zal deze buitenkeuken afstand nemen van de traditionele buitenkeukens.
Met OUT wordt koken buitenshuis een beleving.

Meer informatie: www.ornell.nl

Publicatiedatum: 8 maart 2011

Reacties