Foto: barbecook-largo

Barbecook Largo grill

Geluk kan in een klein hoekje zitten. Barbecook Largo is een compacte grill met sterallures!

Deze Barbecook grill heeft elegante looks, een zwaar gietijzeren rooster voor professionele grillresultaten en een handig, multifunctioneel plateau om deze barbecue buiten grilltijd om te toveren tot bijzettafeltje. Zo past dit toestel in elke bescheiden buitenruimte én neem je het makkelijk mee.

Het is nog volop zomer! De geur van barbecue blijft ons tegemoet komen. Maar wie in de stad woont, kampt vaak met een gebrek aan ruimte. Een uit de kluiten gewassen barbecuetoestel berg je niet zomaar op en kleinere modellen zijn vaak minder charmant of niet krachtig genoeg voor een echt barbecuefeest. Heb je een kleine tuin of een beperkte buitenruimte? Met Barbecook Largo trakteer je jezelf en je vrienden op heel veel gegrild lekkers.

De looks

Barbecook Largo is een kniehoog toestel (64 cm), beschikbaar in wit of legergroen. Zijn compacte formaat is ideaal voor wie creatief moet zijn met ruimte. Na gebruik kun je het toestel eenvoudig opbergen. Geen opbergplek? Na de barbecue leg je het multifunctionele plateau op het toestel en gebruik je het als een handig bijzettafeltje.

De kracht

Ondanks zijn kleine gestalte schuilt er heel wat kracht in Barbecook Largo. Deze grill is uitgerust met het gepatenteerde Quick-Startsysteem van Barbecook. Je houtskool is al na 15 minuten op temperatuur en je kunt een gezond vuur stoken. Het vuur wordt namelijk non-stop van verse lucht voorzien, waardoor het extra heet blijft. Zo schroei je ook je vlees snel dicht én hou je het lekker sappig.

Het resultaat

Een rasechte barbecueliefhebber herken je aan de grillmarks op zijn bereidingen. Als extra heeft Barbecook Largo een gestileerd, zwaar gietijzeren rooster dat de warmte lang vasthoudt en zo zorgt voor perfecte grillades en een indrukwekkende afwerking met mooie roosterlijnen. Bovendien kun je het makkelijk afwassen, zelfs in de gootsteen. Largo, in wit of groen. Geëmailleerd gietijzeren rooster met een doorsnee van 37,5 cm. Richtprijs € 135, btw inbegrepen.

Bijpassende tools

De juiste accessoires voor je stadsbarbecue! De gloednieuwe accessoireset in kakigroen past perfect bij de Largo. Hét basisgereedschap voor handig grillen. De set bestaat uit een vork (€ 10,95), een spatel (€ 10,95), een tang (€ 12,95) en een borstel (€ 12,95) om het rooster schoon te maken. De vier tools zijn elk 38 cm lang en uitgevoerd in legergroen.

Publicatiedatum: 22 augustus 2016

Reacties