Profielfoto van Bula Outdoor
Bula Outdoor
Laarderweg 73, 1402BE Bussum
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Bula Smart de revolutionare BBQ

De Bula Smart Barbecue met draaiende spiesjes en braadspit, puur bbq gemak!

Bula Smart BBQ, gezelligheid met gemak.

De Bula Smart is een revolutionaire barbecue, want hij kan bijna alles én hij doet ook nog eens al het werk voor je.

De basis van de RVS Smart BBQ is een groot draaiend tandwiel met een elektromotor, hierdoor draait je vlees spiesjes, vis en groente volledig automatisch boven de gloeiende kooltjes. Zo gaart alles heel gelijkmatig, brand je je handen niet en kun je gezellig borrelen met je gasten!

Dit is dan ook de ideale bbq voor elk feestje! Rond het vuur heeft de Smart 10 spiesjes die automatisch draaien. In een handomdraai haal je de spies eruit en plaats je een nieuwe. Dit is ideaal voor vlees, groente, vis en natuurlijk marshmallows!

Maar er kan veel meer. De Smart heeft ook een spit dat automatisch ronddraait. Wat wil jij aan het spit rijgen? Een stuk wild, een hele kip of gebruik je liever de klemmen waarin je een vis of mooie entrecote kunt laten draaien? De Smart wordt zelfs standaard geleverd met een RVS trommel die je kunt vullen met bijvoorbeeld garnalen of schelpdieren, maar natuurlijk ook met noten en koffie!

En wil je gewoon ouderwets grillen, puur handwerk waarbij je zelf het draaiwerk doet? Dan kan dat met het standaard meegeleverde rooster. Deze revolutionaire bbq wordt standaard zeer compleet geleverd, met spiesjes, klem, spit, twee RVS schaaltjes én een handige draagtas… want je viert ook wel eens een feestje op de boot, in het park of op het strand. De Smart werkt overal geweldig, op het lichtnet of een batterij.

Bestel de Bula Smart nu bij Bula Outdoor, jouw Barbecue specialist!