Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Bedrijfsoverzicht Zeno Products

Buitenkeuken Zeno kitchen mobile teppan

De Zeno Kitchen Mobile Teppan is een van de 4 modules om een perfecte mobiele buitenkeuken samen te stellen. 

Of u nu kiest voor bakken, braden, slow cooking of pizza's bakken met de Zeno Kitchen Mobile modules kunt u dat allemaal realiseren. De Zeno Buitenkeukens zijn allemaal gemaakt van het bekende Corten-A staal wat een enorm duurzaam is. De afmeting van elke module bedraagt 1200x800mm. Het werkhoogte voor de Zeno Kitchen Mobile Tepan, en Freeze is 94cm. Dat is tevens de werkhoogte voor de Big Green Egg. De standaard modules hebben geen afdekking van de Cortenstalen werkbladen. Naar keuze kan worden gekozen voor , keramische toplaag van 6mm in betonkleur of antraciet, of voor een RVS top van 2mm dikte. Eenvoudiger is de werkplek te voorzien van een houten snijplank.

De Zeno Kitchen Mobile Teppan
is speciaal ontworpen om in de open lucht te kunnen bakken op de teppanyaki plaat of in het Spaan La Plancha. Alleen een eitje bakken of meerdere producten tegelijk. Het kan met de Zeno Kitchen Mobile Teppan. De plaat is van dik staal en geeft de mogelijkheid om met behulp van het hout verschillende temperatuurzones te maken. Zo kan naast de gamba die op een hete plaat bereid wordt tegelijkertijd bereid worden met de fijngesnipperde knoflook die op een minder warm deel beschermd kan worden tegen verbranden. De olieresten van het bereiden kunt u eenvoudig in het vuur spatelen.

De eerste keer!
Bij ingebruikname moet u de plaat eerst reinigen met heet water. Daarna brandt u de plaat in met arachide olie of een andere zuivere olie. Tijdens het bakken met arachide of olijfolie zal de plaat verder zwart worden wat geen probleem is. Dat beschermd de plaat en maakt hem roestwerend en vormt zo een anti aanbaklaag.

Na het gebruik reinigt u de plaat met heet water en wrijft u de plaat in met wat arachideolie.

Klaar met koken?
Neem de plaat ervan af en stook de Zeno Kitchen Teppan module als een open haard op hoogte. Heerlijk arm en zal de sfeer op uw terras zeker verhogen.

Meer lezen over
'Buitenkeuken Zeno kitchen mobile teppan'?

meer van deze professional

Vuurtafel Zeno Salone

De vuurtafel Zeno Salone is een outdoor salontafel gepr...

Houtopslag by Dens 400

De by dens 400 houtopslag wordt geleverd in Cortenstaal...

Vuurschaal Zeno Fuoco Buca

De Zeno Fuoco Buca is een vuurschaal gemaakt uit 3mm Co...

Toon alle 43 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.