Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Zeno Barro buitenhaard

De Zeno Barro is een buitenhaard met een vuurmond van 90 centimeter. U kunt ook met de Zeno Grill barbecueën. Vrijstaand of ingebouwd in uw veranda.

Zeno Barro buitenhaard

Door de hoogte van de vuurmond is de Barro tuinhaard uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset. Een aangepaste hoogte en een langgerekt vuur geven op deze manier maximale warmte en comfort.

Uiteraard is de Barro vervaardigd van Cor-ten A staal en heeft de Barro een aslade. Het onbehandelde Cor-ten A staal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermt het ondergelegen materiaal waardoor het roestproces stopt. Het Cor-ten A staal roest dus niet door. 

De Zeno Barro buitenhaard is aan te passen zodat de haard met een aangepast rookkanaal onder een veranda te plaatsen is.

 Zeno Barro tuinhaard   
 

Eigenschappen

Zeno Barro buitenhaard
Onbehandeld oranje bruin tot aubergine. De Barro is ook verkrijgbaar in antraciet zwart en aluminiumkleur. De maten (in cm) zijn: 230 (H) x 120 (B) x 45 (D)  De vuurmond begint op 50 cm hoogte en is 25x90cm. Voetplaat is 78x45cm.

De schoorsteen is op verzoek te verlengen met een dakdoorvoer zodat de haard ook onder een afdak geplaatst kan worden.

  
 

meer van deze professional

Zeno Quadrato tuinhaard

De QUADRATO is een tuinhaard voorzien van een schuifdeu...

Zeno Canoa buitenhaard

De CANOA is een openhaard voor buiten en verkrijgbaar i...

Maatwerk Tuinhaarden

De Zeno maatwerk producten, zoals de design tuinhaarden...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.