array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(19) "www.zenoproducts.nl" ["path"]=> string(32) "/portfolio-view/tuinhaard-barro/" }
Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Bedrijfsoverzicht Zeno Products

Zeno Barro buitenhaard

De Zeno Barro is een buitenhaard met een vuurmond van 90 centimeter. U kunt ook met de Zeno Grill barbecueën. Vrijstaand of ingebouwd in uw veranda.

Zeno Barro buitenhaard

Door de hoogte van de vuurmond is de Barro tuinhaard uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset. Een aangepaste hoogte en een langgerekt vuur geven op deze manier maximale warmte en comfort.

Uiteraard is de Barro vervaardigd van Cor-ten A staal en heeft de Barro een aslade. Het onbehandelde Cor-ten A staal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermt het ondergelegen materiaal waardoor het roestproces stopt. Het Cor-ten A staal roest dus niet door. 

De Zeno Barro buitenhaard is aan te passen zodat de haard met een aangepast rookkanaal onder een veranda te plaatsen is.

 Zeno Barro tuinhaard   
 

Eigenschappen

Zeno Barro buitenhaard
Onbehandeld oranje bruin tot aubergine. De Barro is ook verkrijgbaar in antraciet zwart en aluminiumkleur. De maten (in cm) zijn: 230 (H) x 120 (B) x 45 (D)  De vuurmond begint op 50 cm hoogte en is 25x90cm. Voetplaat is 78x45cm.

De schoorsteen is op verzoek te verlengen met een dakdoorvoer zodat de haard ook onder een afdak geplaatst kan worden.









  
 

Meer lezen over
'Zeno Barro buitenhaard'?

meer van deze professional

Houtopslag Zeno Nets 

De Zeno Nets houtopslag is vervaardigd van Cortenstaal ...

Zeno Canoa buitenhaard

De CANOA is een openhaard voor buiten en verkrijgbaar i...

Zeno lamppost 

De Zeno Lamppost outdoor tuinverlichting is een combina...

Toon alle 43 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.