ACO schoonloper

Altijd een nette entree, het perfecte alternatief voor een deurmat

De entree van uw woning is het visitekaartje van uw huis. Ergert u zich daarbij ook zo aan uw deurmat? Hij zwerft voor de deur van plek naar plek. Bladeren en vuil hopen zich eromheen op en na een regenbui is hij doorweekt, waardoor hij meer vuil afgeeft dan opneemt. Je kunt ieder jaar wel een nieuwe kopen! De ACO EasyGarden Schoonloper maakt een einde aan dit probleem en zorgt altijd voor een welkome indruk. Deze mat blijft altijd op zijn plaats liggen en is eenvoudig in onderhoud. Praktischer en mooier bestaat niet! Dus wanneer u bestrating kiest voor terras of oprit, vergeet dan de schoonloper niet!

Een schoonloper bestaat uit een vuilopvangbak uit polymeerbeton of kunststof die vlak in het straatwerk wordt ingebouwd. Daarbij hoort een uitneembare duurzame mat die naar smaak kan worden ingevuld en optioneel kan worden voorzien van teksten! De ACO Schoonloper is verkrijgbaar in 3 afmetingen:

40 x 60 cm
50 x 75 cm
50 x 100 cm

Het is ook mogelijk om meerdere schoonlopers naast of achter elkaar te plaatsen. Optisch ziet dit eruit als één geheel. Twee stuks van 50 x 100 cm vormen samen een schoonloper van 50 x 200 cm voor dubbele tuindeuren of een schuifpui.

ACO levert ook schoonlopers die binnenshuis in een tegelvloer kunnen worden opgenomen.

Bezoek ook eens onze website: www.aco-easygarden.nl