array(1) { ["path"]=> string(40) "www.aco-easygarden.nl/nl/tuinafwatering/" }
Partner

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain® en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service.

Bedrijfsoverzicht ACO BV

ACO EasyGarden SlimLine

De oplossing om regenwater af te wateren in je tuin

ACO introduceert Slimline Roostergoot

 introduceert de EasyGarden Slimline roostergoot, een aluminium designrooster met een lichte kunststof onderbak. "Een uitblinker in het terras" zegt Andreé Pes van ACO. Dankzij het smalle formaat van 6 centimeter is het Slimline designrooster veel subtieler aanwezig dan sandaard roostergoten van 13 centimeter breed. 'Dit is dé oplossing voor regenwater afwateren in je tuin. Het moet soms nog landen bij particulieren, maar een perceeleigenaar is zelf verantwoordelijk voor al het water dat op diens perceel valt en moet hiervoor ook zelf maatregelen treffen", aldus Pes.

 

De nieuwe Slimline roostergoot breidt het aantal opties voor afwatering uit. "Niet afwateren is geen optie meer. Men denkt nog wel eens: regenwater afwateren is een taak van de gemeente. Maar dat is de taak van de perceeleigenaar. Die moet zelf maatregelen treffen om het regenwater dat valt, hetzij in de tuin, op het terras of op het dak zelf te verwerken, te infiltreren, te bufferen of te gebruiken. In het verleden zochten we zo snel mogelijk het riool, tegenwoordig hebben wij er ook goede infiltratieproducten voor," legt Pes uit.

 

Schoonhouden was nog nooit zo gemakkelijk

De roostergoot van ACO is gemakkelijk te plaatsen dankzij de klik- en lijmbare hulpstukken. De voetjes aan de koppelstukken zorgen voor verankering tussen de tegels. De goot kan worden aangesloten op infiltratievoorzieningen of op het riool met 50, 60, 70 of 80 millimeter leidingmateriaal. Het rooster is eenvoudig uitneembaar en daardoor goed te reinigen.

De Slimline roostergoot en de onderdelen ervan zijn aantrekkelijk geprijsd. ACO brengt de roostergoot ook met een zwart geanodiseerd aluminium rooster uit, waardoor deze nog mooier in een donkere bestrating past. Daarnaast bevat het ACO EasyGarden assortiment ook heel smalle sleufgoten van nauwelijks 20 millimeter.

De EasyGarden Slimline maakt onderdeel uit van het totale EasyGarden assortiment. 

Voor meer informatie klik dan hier

Meer lezen over
'ACO EasyGarden SlimLine'?

meer van deze professional

Afwatering EasyGarden

U wilt zorgeloos genieten van uw tuin, pootjebaden op h...

ACO afwateringssysteem

Watermanagement voor uw eigen tuin!

De ACO Showerdrain E

De ACO Showerdrain is een volledig gelaste RVS goot, wa...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.