Douchegoot wint Red Dot Design Award 2021

Minimalistische ACO ShowerDrain S+  design douchegoot is eindeloos mooi en eenvoudig te reinigen.

ShowerDrain S+ - de mooiste douchegoot van ACO

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+. Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021. Eindeloze schoonheid, eenvoudig te reinigen en eenvoudig in te installeren.

Puur en slank ontwerp
Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een onderbak met ingebouwd afschot waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. Hierin kan vuil achterblijven en aanhechten, waardoor de waterafvoer vermindert en er nare luchtjes kunnen ontstaan. Voor de ShowerDrain S+ ontwikkelde ACO een designrooster met een ingebouwd afschot. Het water stroomt over het roosterprofiel naar een smal sleufje. Daaronder stroomt het douchewater via een haarzeefje naar het compacte puthuis. Dankzij het elegante minimalistische roosterdesign met afschot zorgt deze douchegoot voor de finishing touch in elke badkamer! Bekijk hier het filmpje

Eindeloze schoonheid
Om te genieten tijdens het douchen is een frisse uitstraling en een snelle waterafvoer noodzakelijk. Een vieze doucheafvoer vormt hierbij grote ergernis en een smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer! Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme “tip&flip” functie. Door op het ACO logo op het rooster de drukken opent deze eenvoudig. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en hier verstoppingen veroorzaken. Na het schoonmaken van het haarzeefje kun je eventueel het deelbare stankslot reinigen. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster. 

Innovatieve installatiehulp
Het plaatsen van een douchegoot was altijd een tijdrovende routineklus. Was; want de ShowerDrain S+ heeft een innovatieve en slimme installatiedeksel. Deze functioneert als een beschermkap én installatiehulp. Hierdoor is de plaatsbepaling van het puthuis, het uitlijnen en het waterdicht inbouwen van de douchegoot een fluitje van een cent. De S+ is leerbaar in verschillende breedtes en kan desgewenst aan beide zijden 40mm ingekort worden. Hierdoor is de douchegoot altijd precies op lengte in elke badkamer.

Ga voor meer informatie en het verkooppunt in jouw buurt naar www.aco-showerdrain.nl