Foto: calex-tuinverlichting-slim

4 tips voor een slim buitenleven

Het is officieel lente, dus tijd om de bloemetjes buiten te zetten en je tuin, terras of balkon aan te pakken om het écht gezellig te maken.

Verlichting is hier uiteraard ook een belangrijk onderdeel van. “Hey Google! Zet de buitenlampen aan.” Zo makkelijk kan het zijn als je de Slimme Calex armaturen in je buitenleven installeert. Geen gedoe meer met losse schakelaars of slechte verbinding achter in je tuin. Maak je buitenverlichting nu ook slim met de Calex Smart Outdoor collectie!

Bluetooth Mesh Link

De slimme Outdoor items werken via het kleine Bluetooth Mesh Link hubje van nog geen 6 x 6 cm. De witte Link maakt het mogelijk om alle buitenlampen als groep of individueel te besturen in dezelfde app als al je andere Calex verlichting of accessoires. Plaats de link in het stopcontact het dichtstbij je tuin, terras of balkon. Ongeacht de grootte van de tuin of het aantal geplaatste items, deze producten zijn via de Link allemaal met elkaar verbonden en geven het beschikbare signaal aan elkaar door zonder verlies van bereik en kracht. Zónder de link is dit niet mogelijk. Je hebt dus voor outdoor in alle gevallen de uiterst betaalbare Link nodig. 

1. Grondspots

Verlicht je tuinpad met de slimme Garden posts. Met deze spots kom je nooit meer thuis in een donkere voor/achtertuin. Deze posts kunnen direct aan de grond bevestigd worden. Dit artikel wordt geleverd met stevige grondprikker die je in het gras, grind of zand kan steken. Voor het uitlichten van je favoriete items in de tuin zijn de tuinspots enorm geschikt.  Ook deze spot kan direct aan de grond bevestigd worden of in de grond gestoken worden.

2. Wandlampen

Klassiek, modern of strak. Calex heeft een passende wandlamp voor elke stijl gemaakt. Of je nu een voordeur, schutting, schuur of tuinhuis wil verlichten, deze items maken het mogelijk.

3. Ledstrip

Klassiek, modern of strak. Calex heeft een passende wandlamp voor elke stijl gemaakt. Of je nu een voordeur, schutting, schuur of tuinhuis wil verlichten, deze items maken het mogelijk.

4. Safety

Voel je veilig met de security light in je tuin of aan je terras. De security light is in te stellen in verschillende witkleure. Handig! Zo kan je switchen tussen fel witlicht en warm sfeerlicht. De ingebouwde bewegingssensor zorgt dat het licht aangaat als er beweging gedetecteerd wordt en een pushmelding naar je telefoon/tablet stuurt.

Echt slim!

De slimme items uit de outdoor collectie maken het mogelijk om de lampen met de zonsondergang en -opgang te laten meebewegen. Switch tussen (warm)wit licht en gekleurd licht. Stel je persoonlijke voorkeuren in door automatiseringen aan te maken in de gratis Calex app of timers in te stellen. Deze lampen werken daarnaast eenvoudig via Amazon Alexa, Google Home en Apple ’s Siri.

Waterdicht

Uiteraard zijn alle slimme outdoor items waterdicht met een IP-waarde van 44. De slimme ledstrip is zelfs IP67. Dit maakt het voor iedereen mogelijk een slimme tuin/terras te malen voor zichzelf en te genieten van de gemakken die smart ontwikkelingen te bieden hebben.

 

Reacties