SuperHoze uitrekbare slang

Lichtgewicht uitrekbare slang, zet tot 3 maal haar oorspronkelijke lengte uit en krimpt na gebruik weer naar terug naar het oorspronkelijke formaat

Super handig

Geen plek voor een normale tuinslang of een slanghaspel? SuperHoze is de oplossing. Deze slang is zeer compact en kan na gebruik eenvoudig worden opgeborgen. Dankzij de zeer sterke geweven polyestervezel buitenlaag en binnelaag van zeer elastisch natuurlijk rubber is SuperHoze niet alleen UV bestendig, maar ook super slijtvast waarmee scheuren of barsten van de slang wordt voorkomen. Doordat beide uiteinden van de slang zijn voorzien van een slangstuk met waterstop blijft de druk in de slang constant en wordt ongewenst krimpen tijdens gebruik voorkomen.SuperHoze kan worden gebruikt in combinatie met een tuinspuit, Autowasbrorstel, spuitpistool of sproeier. 

Hoe werkt het?

Sluit een van de slangstukken aan op de kraan met behulp van de meegeleverde kraanaansluiting, plaats aan het andere uiteinde van de slang de eveneens meegeleverde tuinspuit en draai deze dicht. Op het moment dat u de kraan opendraait zal de slang zich vulen met water en zet uit tot wel 3 x haar oorspronkelijke lengte. Draai de tuinspuit open en u kunt beginnen met het bewateren van uw tuin. Na gebruik draait u de kraan en de tuinspuit dicht en kunt u de slang eenvoudig van de kraan loskoppelen. Het resterende water kan vervolgens over de de planten worden verdeeld door de tuinspuit weer open te draaien waardoor de slang leeg zal lopen. Zo wordt onnodige verspilling van water voorkomen en krimpt de slang weer terug naar haar oorspronkelijke formaat. 

Verkrijgbare lengtes

Het Hozelock assortiment Superhoze is verkrijgbaar voor iedere tuingrootte, patio, balkon of terras in lengtes van 7,5 / 15 / 30 en 40 meter. 

Garantie

Hozelock verleent 5 jaar garantie op SuperHoze (registratie op de website kan noodzakelijk zijn) 

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl