Foto: Gira---Energie-in-het-groen

Energie in het groen

Iedereen die buiten elektrische apparaten gebruikt, weet dat de verlengsnoeren van grasmaaier of ander tuingereedschap behoorlijk in de weg kunnen liggen.

Daarnaast ook nog schade kunnen aanrichten in bloembedden en borders. Bovendien kan het ook gevaarlijk zijn, de grasmaaier heeft een kabel zo versnipperd. De Gira energiezuil biedt een veiliger alternatief. Want het levert energie precies daar waar het nodig is.

De zuil is gemaakt van weerbestendige materialen en wordt in de tuin bevestigd met een grondcontactdoos. De zuil is uitgerust met geïntegreerde stopcontacten en optioneel uitgerust met een extra lamp. Grasmaaiers en heggenscharen kunnen nu veilig worden aangesloten. Natuurlijk kan de Gira energiezuil ook op het terras worden gebruikt. Daar levert het stroom voor de elektrische grill, de stereo-installatie, de televisie of de laptop.

De Gira energiezuil is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: als pure voeding met drie of zes SCHUKO-wandcontactdozen, als energiezuil met een extra geïntegreerd lichtelement en als lichtzuil zonder wandcontactdozen. De zuil verspreid een wijd licht waardoor het gazon of terras goed wordt verlicht. Als alternatief kan een rasterschijf worden toegevoegd, waarvan de lamellen het licht ofwel naar beneden laten vallen of naar boven laten richten.

In plaats van de SCHUKO wandcontactdozen kan de Gira energiezuil ook worden uitgerust met andere functies uit het Gira waterdichte schakelaarprogramma, zoals de functies voor een deurintercom. Alle zuilvarianten zijn waterdicht volgens IP 44. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en in de kleuren aluminium en antraciet.

Meer informatie: www.gira.nl

Meer van Gira Nederland B.V.
Reacties