Partner

EasyLawn

EasyLawn wordt gerund door een team van bedreven, enthousiaste en vakkundige mensen die een ruime ervaring hebben in de tuin-,speel-,sport- en groenbranche.

Website
algemene informatie

Over EasyLawn

EasyLawn wordt gerund door een team van bedreven, enthousiaste en vakkundige mensen die een ruime ervaring hebben in de tuin-, speel-, sport- en groenbranche. De productie van het kunstgras gebeurt in Nederland, Belgie en Groot Brittanie. Het kantooradres adres is in Haarlem en de opslag en distributie gebeurt vanuit het distributiecentrum in Eindhoven. Los van kunstgras voor in de tuin, of als sportieve toepassing, leveren wij kunstgrassystemen als valveilige speelondergrond in speeltuinen, op recreatieparken en in openbare ruimtes.

Ook voor alle randmaterialen zoals; shockpads - lijm - lijmband - infillzand - bevestigingspinnen - geovlies - noppendoek - drainageplaten - bevestigingspinnen - mollengaas en golfputtingcups / vlaggen kunt u bij ons terecht.

Ondanks wereldwijd te leveren, is de EU het primaire werkgebied van EasyLawn, met daarbij de focus op Nederland, Belgie en Duitsland.

Voor de aanschaf en vakkundige installatie producten van EasyLawn kan men in Nederland, Belgie en Duitsland terecht bij door ons getrainde hoveniersbedrijven, Retailbedrijven met aandacht voor tuin en wonen, dakwerkers en aannemers die allen gekozen hebben om onze producten in het assortiment te nemen.

EasyLawn is gespecialiseerd in het maken van kunstgras sportvelden, kunstgras ten gunste van openbaar groen en kunstgras te gebruiken als siergazon. In samenwerking met diverse partners is EasyLawn voortdurend bezig om de producten ten gunste van het milieu en de gebruiker te verbeteren. Wij staan van harte voor u klaar!

Ons ultieme doel? Elke tuin, speel- en sportveld voorzien van het allerbeste kunstgras en uw tevredenheid, gisteren, vandaag en morgen …

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. Daarom hebben wij kunstgras in het assortiment dat er niet alleen verrassend natuurlijk uitziet en aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam is.

EasyLawn geïnspireerd door de natuur

EasyLawn maakt sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor ieder(e) tuin, speel- en sportveld, waardoor u veel meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben.

EasyLawn is distributeur van TigerTurf kunstgras.

TigerTurf is gevestigd over de hele wereld.

India
Australië
Nieuw-Zeeland
Amerika
Groot Britannië
Afrika
Spanje
Nederland
België
Duitsland
Het TigerTurf kunstgras uit Europa wordt gefabriceerd in Engeland. Daarvandaan wordt het gedistribueerd naar Afrika, Europa en het Midden-Oosten.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze ebsite: www.easylawn.nl

artikelen

Golf putting green van kunstgras

In een tuin op Texel heeft Easy Lawn een golf putting green gemaakt van kunstgras.

Waar het gras altijd groener is

Met EasyLawn kunstgras creëer je een zorgeloos, natuurlijk, zacht, vrijwel onderhoudsvrij en voortd...

Toon alle 11 artikelen
collecties
EasyLawn heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Tingietersweg 6C
2013 ES Haarlem

0233040018RECENSIES
CONTACT
Tingietersweg 6C
2013 ES Haarlem

0233040018