Waar het gras altijd groener is

Met EasyLawn kunstgras creëer je een zorgeloos, natuurlijk, zacht, vrijwel onderhoudsvrij en voortdurend fraai gazon!

Genieten in plaats van onderhouden

Maaien, harken, verticuteren, bemesten, onkruid bestrijden en sproeien behoren voorgoed tot het verleden. Zorgeloos genieten op een milieuvriendelijke manier; water, meststoffen en elektriciteit voor het maaien is niet meer nodig.

Kunstgras dat niet plat gaat liggen

Door het gebruik van speciaal ontwikkelde vezels en een uniek productieproces gaat EasyLawn kunstgras uit zichzelf vrijwel niet plat liggen (in tegenstelling tot ander kunstgras). Door regelmatig op het gras te spelen en te lopen kan dat echter wel. In dat geval kun je met een bezem de sprieten rechtop vegen.

EasyLawn kan overal

Kunstgras kan overal geïnstalleerd worden en biedt een oplossing voor plekken waar natuurlijk gras niet (goed) groeit.

Gegarandeerde topkwaliteit

EasyLawn kunstgras is gemaakt van vezels die kleurvast zijn (10 jr garantie). Ook de onderkant is zo gemaakt dat het ontstaan van kale plekken ondenkbaar is.

 

Welke type kunstgras kies je?

Alle producten van EasyLawn voldoen aan hele hoge kwaliteitseisen. Een advies over welk gras je moet kiezen is niet te geven. Je moet kiezen wat je mooi vindt! Er is 1 aandachtspunt. Als je het gras intensief ( = dagelijks een stevig potje voetbal of hockey) laat of gaat bespelen raden wij je aan te kiezen voor ‘Multiplay’, ‘Life’ of ‘Easyfield Multisport26 non-infill’. In alle andere gevallen kies je wat je mooi vindt. Bij twijfel vraag je hen om raad.

 

Handig!

• Ze kunnen je adviseren over de installatiewerkzaamheden.
• Ze kunnen je begeleiden bij het installeren van kunstgras.
• Ze kunnen de gehele installatie voor je regelen.
• Ze leveren ook installatie- en onderhoudsmateriaal.
• De garantie dekt ook de kosten van arbeid die horen bij het uitvoeren van garantiewerk
• Wil je een valveilige speelondergrond (gecertificeerd)? Ze maken vrijblijvend een offerte.
• Een tennis- of hockeyveld in de tuin? Ze maken vrijblijvend een offerte.

Op het balkon

Kunstgras op het balkon geef je tuinplezier op niveau. Als je niet beschikt over een tuin, maar wel over een balkon of dakterras, kun je tóch het echte buitengevoel ervaren door deze buitenruimte te bekleden met kunstgras.

Om kunstgras te leggen op een balkon of dakterras is het belangrijk dat er een goede waterafvloeiing is. Hiervoor adviseren wij noppenvlies of drainerende shockpads. Beide functioneren als een drainagemat en als isolatielaag om te hoge temperaturen van de zon direct op het dakleer te vermijden.

Haal buiten naar binnen...

Kunstgras zorgt voor leuke creatieve oplossingen binnenshuis. Een zolderkamer omtoveren tot een hockeyveldje of uw winkel(etalage) de uitstraling van een voetbalstadion geven.

Het kan moeiteloos met kunstgras van EasyLawn. EasyLawn is een van de weinigen die alle producten een brandveiligheidstest hebben laten ondergaan. De certificatie die hierop is afgegeven maakt het ook voor de brandweer aanvaardbaar om kunstgras van EasyLawn binnenshuis te gebruiken. Een belangrijk detail om op te letten bij het aanbrengen van kunstgras in je huis, winkel, kantoor, kantine, kinderdagverblijf of speelzaal.

Een veel gestelde vraag is direct, maar hoe maak ik dit schoon? Stofzuigen is geen probleem en anders dan wol kan kunstgras met een sopje schoongemaakt worden.

 

Kunstgras is bijna onderhoudsvrij

Je kunstgrasmat zal in de herfst of na een sterke wind bezaaid liggen met bladeren en afgebroken takken. De grootste takken kun je gewoon oprapen en de rest kun je met een harde borstel wegvegen. Het voordeel van dit onderhoud is dat je de vezels ook weer mooi rechtop zet. Even los van het eventueel bestrijden van mosgroei zijn dit vrijwel de enige onderhoudswerken aan kunstgras.