Onbezorgd buiten vertoeven

In de ochtend, middag én avond genieten in de tuin; dat wil toch iedereen? Met de Bx270 zonwering van Harol is dat geen enkel probleem.

Kleine kast, groot effect
Een zonnescherm met een zeer compacte kast die perfect te integreren is in elke gevel, de BX270 van Harol. Met een uitval tot 3,5 meter heb je altijd een heerlijke plek om in de schaduw te vertoeven of 's avonds lang en knus buiten te zitten. Deze zonwering is verkrijgbaar in een breedte tot 7 m óf een gekoppelde breedte - twee delen - tot 12 m. Het scherm heeft een volledig gesloten kast die ervoor zorgt dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en barre weersomstandigheden. Zo beschikt het scherm ook over een geïntegreerde waterafvoer in de voorlijst. Ideaal wanneer je tijdens een regenbui toch gezellig buiten wil blijven zitten. Bovendien voorkom je dat het water in de kast sijpelt waardoor het doek langer mooi blijft. Onbezorgd buiten vertoeven met de BX270 dus! 

Unieke eigenschappen
- Ultracompacte, volledig gesloten kast
- Strak, schroefloos design
- Doek wordt beschermd tegen weer en wind
- Subtiel in de voorlijst geïntegreerde waterafvoer
- Kan op quasi elke ondergrond gemonteerd worden dankzij brede muurconsoles
- Bestand tegen windstoten tot 5 Beaufort *
- Getest op 25.000 cycli of 25 jaar 2 x open en dicht per dag
* Maximale windklasse 2 voor een geopend scherm volgens de Europese Norm 13561

Extra opties
Het is mogelijk de BX270 met aanvullende opties aan te schaffen:
- Energiezuinige, dimbare ledstrip in de kast
- Volant (tot 25 cm) voor extra schaduw bij laagstaande zon
- Zon-, wind- en regensensor voor automatische sturing
- Verwarming en/of verlichting

100% Belgisch maatwerk

Het zonnescherm wordt 100% op maat van je terras en je persoonlijke wensen gemaakt. Bovendien maakt Harol enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen om het scherm samen te stellen. Van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestigingsmaterialen tot extrastevig aluminium voor de kast en de voorlijst. Maar ook: doeken die schimmel- en rotvrij zijn en zeer kleurvast en weerbestendig.

Kijk voor meer informatie over zonwering op www.harol.nl