Houd je woning koel met de zonwering van Harol

De Nederlandse lentes en zomers worden steeds zonniger en warmer. Dat betekent dat er steeds meer behoefte is aan het koelhouden van de woning.

De nieuwe zonwering collectie van Harol is geschikt voor veel verschillende soorten ramen, lichtstraten en veranda's. Zo houd je het heel gemakkelijk en duurzaam tóch lekker koel in huis. 

Reguleer de hoeveelheid zon in je huis
Hoe prettig is het als je de hoeveelheid zon of schaduw in de woning zelf gemakkelijk kunt reguleren. Op een bewolkte en koelere dag is het heel fijn als de zon lekker naar binnen schijnt. Maar op warme zomerdagen loopt de temperatuur al gauw op. Met de nieuwe zonwering van Harol kun je de zonnestralen buitenshuis tegenhouden voordat ze zich via het glas verspreiden. Op deze manier regel je zelf op een duurzame manier de temperatuur binnenshuis.

Harol biedt oplossingen voor zowel dakramen, een glazen uitbouw, als vlakke of zadeldak lichtstraten. Deze verschillende mogelijkheden zijn niet alleen zeer geschikt voor het koel houden van de woning, maar ook voor het verduisteren van de ruimte zoals de slaapkamer. Ideaal voor elk oppervlak; van kleine tot grote glaspartijen.

Strak en tijdloos design
De nieuwe dakraam- en verandazonwering van Harol zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor het doek de zon volledig kan buitensluiten. Tussen de extra strakgespannen doeken van Harol en de zijgeleiders is een kleine luchtspleet vrijgelaten die zorgt voor goede ventilatie en warmteafvoer, maar geen zonlicht doorlaat. Houd je de zonwering open, dan wordt het doek strak opgerold in de compacte volledig gesloten kast en blijft zo optimaal beschermd en schoon. De tijdloze modellen passen bij zowel klassieke als moderne woningen. Met een ruime keuze aan structuren en kleuren stel je jouw ideale zonwering samen.

Comfort binnen handbereik
Openen en sluiten van de zonwering gaat eenvoudig via een afstandsbediening, smartphone of tablet. In enkele seconden zet je alles precies in de juiste stand, voor een goede balans tussen zon en schaduw in je woning. Daarnaast zorgt het geautomatiseerde systeem ervoor dat de zonwering bij harde windstoten perfect gespannen blijft.

Voordelen vernieuwde zonwering
• Duurzaam de temperatuur regelen in huis
• Altijd de juiste dosis schaduw
• Ideaal voor grote glaspartijen
• Vuilafstotende doeken
• Amper lichtinval tussen geleider en het doek
• Strak design met compacte kast