Foto: Verticaal_moestuin

Je eigen verticale (moes)tuin

Ontdek de innovatieve manier om een groene revolutie in je huis of tuin te brengen met de producten van GRØNN.

05 April 2024

Met deze slimme oplossingen creëer je op praktische en innovatieve wijze een verticale (moes)tuin, in je eigen keuken, balkon of tuin.

Een unieke oplossing voor ‘GROEN’ liefhebbers in de vorm van planten, verse kruiden of smakelijke groenten. Of je nu in een stadsappartement of een landelijk huis woont, er is altijd een oplossing die de natuur dichterbij brengt.

Als hangend kunstwerk binnen of buiten of als vrijstaande divider in een keuken of tuin, eenvoudig te monteren en op te hangen. GRØNN transformeert elke ruimte in een levendig en productief stukje groen.

Pluk verse kruiden zoals basilicum en munt om je favoriete gerechten op smaak te brengen. Of kweek knapperige sla, sappige tomaten en kleurrijke paprika's voor een gezonde toevoeging aan je maaltijden.

De systemen van GRØNN zijn Made in Holland en duurzaam, met RVS en staal als basis. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerpproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.

Neem een kijkje op www.gronn.eu

Reacties