Foto: eSafe_Nexus_Ensemble_03

Gedeelde pakketbrievenbus Nexus Ensemble

Ideale oplossing voor gemengde woonvormen

05 November 2023

In tijden van online shoppen is een pakketbrievenbus een handige aanvulling aan je project. Maar hoe geef je meerdere gebruikers, bijvoorbeeld in een appartementencomplex, dit voordeel? Specialist eSafe heeft met Nexus Ensemble een nieuwe, modulaire oplossing in het gamma, die de perfecte oplossing biedt voor appartementen en koppelwoningen.

De Nexus combineert een apart postvak met een groot volume voor pakjes. De Ensemble-uitvoering laat toe meerdere Nexus-bussen zij aan zij met elkaar te schakelen en elke kolom te voorzien van meerdere postvakken. “Daarmee maken we het gemak van een pakketbrievenbus met een modern design ook toegankelijk voor de projectmarkt”, klinkt het bij eSafe. “Voor potentiële kopers en huurders is dat een absolute plus.”

Strakke, tijdloze look

Het gebruik van roestvrij aluminium geeft Nexus zijn moderne uitstraling en zijn duurzame karakter. Afgewerkt met kwalitatieve poederlak blijft je nieuwe pakketbus langdurig mooi, met minimaal onderhoud. Naast de standaard uitvoering in matzwart (RAL matt 9005 txt) zijn de Nexus Ensemble-bussen ook in matwit (RAL matt 9016) en grijs (RAL 7016 txt) beschikbaar. Daarnaast is elke andere RAL-kleur op verzoek leverbaar. Zo past de Nexus perfect bij de look-and-feel van het schrijnwerk en bij elk gebouw, van landelijk tot modern.

De tijdloze look en de rijke kleurenkeuze maakt Nexus Ensemble een kameleon, die zich overal thuis voelt. Meer nog: je trekt er dezelfde stijl moeiteloos mee door in een project dat bijvoorbeeld vrijstaande woningen, koppelwoningen en appartementen combineert. Ideaal voor meergezinswoningen, verkavelingen en appartementsbouw.

Handig codeklavier

Het deurtje met discreet cijferslot bevindt zich achteraan de bus. Dat draagt bij aan de strakke uitstraling van Nexus Ensemble. Bij elke bestelling geef je de koerier de viercijferige code om het deurtje te openen en je pakje veilig te leveren. Naast dit cijferslot op batterijen is de Nexus standaard voorzien van een sleutel, om het slot te openen als de batterijen plat zijn of als je de code bent vergeten.

Een personal touch

De ruime kleurkeuze is een eerste grote stap om de pakketbrievenbussen te personaliseren. Maar daar stopt eSafe niet. Je voegt eenvoudig een naam- en busgravure toe. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende hoogtes en met een maximum van zes kollommen breed. Voor de personal touch van de bewoner en voor het gemak van de koerier.

Meer van Renson
Reacties