Donkere Dagen Deals - 15% korting op diverse verlichting!

Thuis nóg meer sfeer creëren nu de donkere dagen eraan komen? Profiteer nu van kortingen op sfeervolle én energiezuinige LED verlichting!

Nu de donkere dagen eraan komen, is het weer tijd om het thuis extra sfeervol te maken. Met behulp van de LED verlichting van LedstripKoning creërt u in een handomdraai de gewenste sfeer! Met de volledige “plug & play” sets heeft u bovendien meteen alles benodigdheden in huis om direct aan de slag te gaan. Bekijk hier alle actieproducten!

Waarom accent verlichting?

Accentlicht is een echte sfeermaker, of het nu om een woonkamer, badkamer of andere ruimte gaat. Ledstrips kunnen overal als sfeervol accentlicht gebruikt worden: van de vloer tot het plafond tot zelfs de border in de achtertuin. Met accent verlichting licht u eenvoudig een deel van de kamer uit om een sfeer te creëren, tijdens de Donkere Dagen Deals ontvangt u tot wel 15% korting op diverse ledstrips!

Trapverlichting

Met een trapverlichting set van LedstripKoning maakt u van uw trap een echte blikvanger door de traptreden te voorzien van warme witte verlichting. Profiteer nu eenmalig van 10% korting op dit populaire assortiment en stap nooit meer mis!

Televisie verlichting

TV backlight geeft niet alleen de televisie zelf meer uitstraling, maar geeft de complete ruimte meteen een upgrade. Profiteer nu van 15% korting op deze "plug en play" sets. Tv verlichting is verkrijgbaar in verschillende maten en aantallen. Zo is hij beschikbaar voor alle soorten en maten TV's. TV backlight plaats je eenvoudig achter je televisie en sluit je aan op de USB-poort van de televisie. Zo creëert u uw eigen thuis bioscoop ervaring in no-time!

LedstripKoning

LedstripKoning is dé one stop shop voor energiezuinige LED verlichting, slimme verlichting en natuurlijk diverse ledstrips. Bezoek de webshop of eventueel onze showroom in Den Bosch. Hier kunt u onze ledstrips en andere ledverlichting live in actie zien. Voor meer informatie over de Donkere Dagen Deals en de actieproducten, bezoek onze shop!