Foto: 85205-Lifestyle-05

Bourgondische gezelligheid in je tuin

Familie of vrienden op bezoek? Dan is het snel gezellig rond het haardvuur van de Onyx Classic.

16 Augustus 2023

Vooral als je er ook lekkere gerechten op klaar gaat maken, want naast tuinhaard is de Onyx Classic ook een partygrill. De conische vuurschaal heeft een grote plancha-ring waarop je mooie stukken vlees, zeevruchten en groenten kunt grillen. Een echte bourgondische sfeermaker dus.

De nieuwe Onyx heeft een doordacht design en is een eyecatcher voor elke tuin. Door de royale afmetingen van vuurschaal en bakring kun je eenvoudig een grote groep vrienden of familie voorzien van heerlijke grillgerechten. 

Onderin vind je een ruime houtopslag zodat je altijd brandhout bij de hand hebt voor een sfeervolle avond tot in de late uurtjes. Er zijn drie formaten dus is er altijd wel een Onyx die past in jouw tuinsituatie. Informatie: www.redfirepits.eu.

Het hele jaar door plezier van

De Onyx is gemaakt van staal en verkrijgbaar in een zwart afgewerkte, hittebestendige matte finish. Hij is erg robuust en geschikt om veel grote blokken hout in op te slaan. De Onyx tuinhaard-partygrill geeft veel warmte, waarmee je je zelfs in de winter kunt genieten van het buitenleven. Zo heb je er het hele jaar door veel plezier van.

Informatie

De Redfire Onyx BBQ is verkrijgbaar in 3 modellen via tuincentra en webshops. Adviesprijzen: Onyx Classic 80cm € 529, Onyx Classic Table 80cm € 649 en Onyx Classic 60cm € 329. Informatie: www.redfirepits.eu.

Reacties