Foto: Nuki_prime

Nuki Smart Lock 3.0 Pro met 25% korting op Amazon Prime Day

Nuki, de Europese marktleider in slimme toegangsoplossingen, pakt ook dit jaar uit met een erg interessante promotie op Amazon Prime Day.

06 Oktober 2023

Wie op 10 of 11 oktober een Smart Lock 3.0 Pro aankoopt via Amazon, krijgt een korting van 25% op het aankoopbedrag. Voor slechts €209 koop je dan een Smart Lock 3.0 Pro in het wit of in het zwart.

Hoe krijg je de sleutel van je appartement op tijd bij de kattenoppas voor die spontaan geplande citytrip naar Parijs? Of hoe komt hij snel bij het schoonmaakpersoneel dat op het laatste moment heeft aangekondigd op maandag langs te komen en niet pas op vrijdag, zoals meestal het geval is? Helemaal niet - want dat hoeft niet meer. Althans niet in de sleutelloze wereld van Nuki. Snel gemonteerd aan de binnenkant van een bestaande deur in slechts een paar minuten - zonder boren of schroeven - opent en sluit de Nuki Smart Lock 3.0 Pro de deur: met een smartphone, smartwatch, vingerafdruk of volledig automatisch met Auto Unlock. Toegang wordt toegewezen en beheerd via de Nuki app.

Reacties